FOTBAL: Cristi Munteanu, despre progamul de meci lansat de Peluza Sud: ”Este o inițiativă frumoasă și le mulțumesc pentru asta”

3
foto: arhivă
Inițiativa suporterilor de la Peluza Sud de a realiza program de meci la jocurile de pe teren proriu ale Oțelului, a fost comentată de directorul sportiv al echipei Cristi Munteanu, la emisiunea Matinalul de Seară, de la postul de televiziune e tv Galați-Brăila: ”Sunt bucuros, zilele trecute am fost la stadion, (la stadionul ”Oțelul”), am avut ședința foto cu Peluza Sud, pentru programul de meci realizat de suporterii de la Peluza Sud. Am făcut poze cu echipa. În urma unor discuții la Clinceni au venit băieții să facem asta pentru că nu cunoașteu jucătorii, ca lumea să știe cine sunt cei care joacă și poartă emblema Oțelului. Este o inițiativă frumoasă și le mulțumesc pentru asta”. 

Cristi Munteanu a mai declarat că așteaptă suporterii în număr cît mai amre la stadion sîmbătă la meciul cu Dunărea Călărași: ”Îmi doresc ca sîmbătă la Galați suporterii să vină să facă tot posibilul să plătească biletul, 5 lei. Pentru echipă eu consider că merită. Și echipa le-a făcut bucurii de-a lungul timpului. Vă dați seama ce însemna că Oțelul să joace la Slobozia, acum vreau să văd suporterii dacă și-au dorit așa de mult  îi așteptăm la stadion. Prețurile biletelor sunt 5 lei la Tribuna I, 2 lei la Peluză și 10 lei la Tribuna 0”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal