HOCHEI: 6-3 cu Sport Club

6
Campionii de la Dunărea continuă parcursul fără greșeală din LNH. În primul meci al dublei din etapa a III-a cu Sport Club Miercurea Ciuc, Dunărea a învins cu 6-3 fosta campioană din Harghita. 
Prima treime s-a încheiat 2-1 pentru campioni. Priam dată s-a rupt echilibrul pe gheață. În primul minut al jocului unul dintre jucătorii harghiteni a fost eliminat iar momentul de superioritate a fost fructificat de Dunărea. Prima dată a încercat poarta lui Gelert Rucjuz căpitanul Vitali Donika, după care Lorincz Levente, din pasa lui Konstantin Ryabenko și Sergey Chernenko, a deschis scorul. După marcarea primului gol tot Dunărea este mai periculoasă și ratează șanse importante de a marca prin Lorincz Levente și Sergey Chernenko, bară din poziție laterală. În plină dominare gălățeană Ciucul reușește egalarea în urma unui contraatac. Imediat după egalare campionii au replicat și au trecut din nou în avantaj prin golul serii marcat de același Lorincz Levente. La jumătatea reprizei Dunărea a suferit trei eliminări consecutive. Prima dată a fost eliminat Adrian Irimia, acesta a fost urmat de Hildebrand Szabolcs și de Attila Goga. Campionii au trecut cu bine peste cele 6 minute de inferioritate. 
Repriza a doua s-a încheiat la egalitate 1-1. La fel ca în jocul de vinerea trecută cu Corona Brașov, partea secundă a fost dominată de eliminări, cu momente ale jocului când Dunărea a rămas în trei jucători în timp ce harghitenii erau în patru. Dunărea a dublat avantajul, 3-1, prin Alexandru Cristian Munteanu din șut de penalitate, după ce tot Munteanu a scos și lovitura de pedeapsă. După  penalty a început sarabanda eliminărilor, la una dintre ele, când Dunărea evolua în trei jucători iar ciucanii în patru, Sport Club a redus din diferență. În partea secundă s-au dictat câte patru eliminări de fiecare parte. 
Așa cum eram obișnuiți campionii s-au dezlănțiut în repriza a treia și au făcut diferența. Repriza a treia s-a încheiat 3-1 pentru Dunărea. Imediat după reluare atacanții din linia a II-a au produs golul de 4-2. Vitali Donika și Pal Zoltan au pasat iar Szocs Szabolcs a marcat. După golul de 4-2 ciucanii au avut o ultimă zvâcnire și au redus din handicap. Experimentații atacanți din linia a II-a gălățeană nu s-au lăsat impresionați de replica ciucanilor și au refăcut diferența de două goluri. De data asta au pasat Pal Zoltan și Szocs Szabolcs iar Vitali Donika a marcat.  Ultima reușită a jocului poartă semnătura nou venitului Robert Krajci. La jumătatea părții secunde Adrian Irimia a fost eliminat, ciucul încearcă să reducă din handicap, se mută în treimea gălțenilor, Sergey Chernenko trimite pucul spre poarta adversă, Krajci interceptează îl fentează pe Rucjuz și debutează cu gol pentru Dunărea. Până la finalul jocului cele două echipe au beneficiat de câte un moment de superioritate numerică, dar nefructificate. 
Dunărea: Radu Viorel, Bogdan Popa
Linia I: Nagy Istvan, Konstantin Ryabenko, Lorincz Leventre, Sergey Chernenko, Robert Krajci; 
Linia a II-a: Juraj Durkech, Attila Goga, Szocs Szabolcs, Pal Zoltan, Vitali Donika (căpitan); 
Linia a III-a: Botond Flinta, Mircea Necula, Adrian Irimia, Hildebrand Szabolcs, Alexandru Cristian Munteanu; 
Linia a IV-a: Daniel Oprea, Anton Popa. 
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal