HOCHEI: Din nou 12-2 cu Sportul

6
Al doilea meci din prima dublă a sezonului, cu Sportul Studențesc, s-a încheiat cu același scor ca primul 12-2 pentru Dunărea. 
Prima repriză s-a încheiat 5-1. Pracitc meciul a fost început de Dunărea cu un moment de inferioritate numerică. Căpitanul Attila Goga fiiind trimis pe banca de pedepse timp de două minute. Cei de la Sportul au profitat de omul în plus, au scăpat pe contratac, și au marcat în poarta lui Bogdan Popa. Avantajul ”studenților” pe tabelă nu a ținut decât câteva minte. După îmcasarea golului Dunărea s-a aruncat în atac, iar  ultima achiziție a gălățenilor, atacantul, Alexandru Cristian Munteanu, la prima reușită pentru Dunărea, a egalat din pasa lui Mircea Necula și Roman Shcherbatyuk. Până la pauză Dunărea a mai marcat de patru ori prin: Dimitry Nimenko pasă Sergi Chernenko, Levente Lorincz, Attila Goga pasă Szocs Szabolcs,  Levente Lorincz pasă Segi Cghernenko, Dimitry Nimenko și Konstantin Ryabenko.    Partea a doua, încheiată 4-0, s-a jucat mai mult în treimea bucureștenilor. Dunărea a marcat rapid, prin Hildebrand Szabolcs, și el la prima reușită pentru Dunărea. Apoi, Dunărea a beneficiat de un moment de superioritate numerică, fructificat prin golul lui Sergi Chernenko, din pasa lui Attila Goga. Repriza a fost încheiată cu golurile marcate de gălățenii Adrian Irimia și Dimitry Nimenko. De la jumătatea reprizei secunde în poarta Dunării a intrat Lucian Hangan, în locul lui Bogdan Popa.
Ultima treime s-a terminat 3-1. Pentru Dunărea au marcat cei doi Alexandru Munteanu. Prima dată fundașul Alexandru Ionuț Munteanu, apoi atacantul Alexandru Cristian Munteanu. Între golurile celor doi a marcat și Mircea Necula, gol marcat în inferioritate numerică. Ultimua reușită a jocului a fost marcată de juniorul bucureștean Gabriel Caval, el fiind lăsat să înscrie de echipa gălățeană.     
Dunărea: Bogdan Popa, Lucian Hangan-portari; Linia I: Nagy Istvan, Konstantin Ryabenko, Levente Lorincz, Sergi Chernenko, Dimitry Nimenko,


Linia a II-a: Attila Goga (căpitan), Botond Flinta, Pal Zoltan, Szocs Szabolcs, Anton Popa, 


Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Mircea Necula, Alexandru Cristian Munteanu, Hildebrand Szabolcs, Adrian Irimia, 


Linia a IV-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș, Valentin Vlase.   


Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal