HOCHEI: A doua victorie contra ”lupilor”

4
Fără Dimitry Nimenko, accidentat în jocul de ieri, campionii au  câștigat și al doilea joc, din etapa a II-a LNH, 2-1 cu Corona Wolves Brașov. 
Prima repriză s-a încheiat 1-0 pentru campioni. Dunărea a început meciul în inferioritate, Szocs Szabolcs a fost trimis pe banca de pedepse, eliminare peste care gălățenii au trecut cu bine. Reveniți în formulă completă pe gheață gălățenii ratează mai multe șanse de a marca. Pal Zoltan a irosit una dintre ele, după care căpitanul Vitali Donika lansat de ”Kostea” Ryabenko cu o pasă din propria treime, trimite la poartă dar portarul Toke Zoltan a apărat. Cu 8 minute înainte de finalul primei părți Brașovul suferă primul moment de inferioritate, moment ce nu putea fi ratat de campioni. Aflați în treima oaspeților, în plină fixare, căpitanul Vitali Donika a trimis la poartă, Toke Zoltan a respins, fundașii brașoveni au simțit că pericolul este indepărtat se i-au la împins cu gălățenii, iar Levente Lorincz a înscris. Până la pazuă Dunărea a mai tredut cu bine peste un moment de inferioritate, emilinat a fost tot Szocs Szablocs.    
Repriza a doua, încheiată 0-1,a fost intresantă în partea secundă. După ce ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, în urma unui duel la centrul terenului, gălățenii au greșit la unul din schimburi și au fost sancționați cu pedeapsă de bancă, executată de Mircea Necula. Cu 27 de secunde înainte de finalul pedepsei lui Necula, Dunărea mai pierde un jucător în urma unor clinciuri între jucătorii celor două echipe. Rămasă în 3 contra 5 reduta gălățeană condusă excelent astăzi de Radu Viorel, a cedat pentru prima și ultima oară în acest joc. Oaspeții vor să speculeze la maximum momentul de om în plus pe gheață mai marchează un gol, dar anulat de arbitri pentru că a fost marcat cu piciorul/patina. 

A treia repriză a fost adjudecată de Dunărea 1-0. Dunărea a marcat în prima parte a treimii. Botond Flinta a trimis la poarta lui Toke Zoltan, Pal Zoltan a interceptat pucul și a marcat. În partea secundă s-a dictat o singură eliminare, Adrian Irimia a stat două minute pe banca de pedepse după o lovire cu crosa. În ultimul minut de joc antrenorul oaspeților cere time out, iar după cele 30 de secunde de indicații pe gheață au revenit fără portarul Toke Zoltan locul său fiind luat de un jucător de atac. Dunărea a ieșeit din zonă cu câteva degajări interzise.      
Dunărea: Radu Viorel, Bogdan Popa
Linia I: Nagy Istvan, Konstantin Ryabenko, Levente Lorincz, Sergey Chernenko, Vitali Donika (căpitan); 
Linia a II-a: Attila Goga, Botond Flinta, Hildebrand Szabolcs, Pal Zoltan, Szocs Szabolcs;
Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Mircea Necula, Anton Popa, Alexandru Cristian Munteanu, Adrian Irimia; 
Linia a IV-a: Bogdan Neagoș, Daniel Oprea. 
Antrenori: Marius Trandafir, Teodor Mocanu.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal