HOCHEI: Dunărea, lider fără înfrângere în LNH

3
Și din meciurile din etapa a III-a , cu fosta multiplă campioană Sport Club Miercurea Ciuc, Dunărea a ieșii învingătoare. Echipa pregătită de Marius Trandafir a câștigat ambele meciuri disputate la Galați cu Sport Club. În primul meci, vineri, Dunărea le-a administrat ciucanilor un ”set” 6-3 ((2-1, 1-1, 3-1), iar al doilea, cel de sâmbătă, a fost câștigat de campioni 5-4 (4-1, 0-0, 0-3, 1-0), după două minute din cele cinci programate, din repriza suplimentară de prelungiri.
După trei etape din turul I, deținătoarea titlului este lider, fără înfrângere, în LNH. În cele 6 jocuri disputate campionii au acumulat 17 puncte, din 5 victorii de 3 puncte și una de 2 puncte. Superlativele campionilor nu se opresc aici, în clasamentul la zi din LNH, Dunărea mai conduce la numărul de goluri marcate, 42, față de 37, câte a marcat echipa de pe locul 2 Corona Wolves Brașov, și la numărul de goluri încasate, 15, cu unul mai puțin față de Progym Gheorgheni.  
Clasamentul LNH, după trei etape, arată astfel: 1. Dunărea, 17 puncte, 6 jocuri, 2. Corona Brașov, 12 puncte, 7 jocuri, 3. Steaua Rangers București, 12 puncte, 6 jocuri, 4. Progym Gheorgheni, 9 puncte, 4 jocuri, 5. Sport Club Miercurea Ciuc, 1 punct, 5 jocuri, Sportul Studențesc, 0 puncte, 6 jocuri.

În etapa a IV-a Dunărea are programată prima deplasare din postura de campioană. Vineri, 2 octombrie, și sâmbătă, 3 octombrie, echipa lui Marius Trandafir se va deplasa la Gheorgheni pentru cele două jocuri cu Progym. În etapa a IV-a, penultima din turul I, mai sunt programate cele două jocuri dintre Steaua și Sportul. A treia dublă, dintre ultimele două învinse ale campionilor, Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc, maia re de jucat un singur meci, în primul Corona a învins Sport Club 5-2 (3-1, 1-0, 1-1).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal