HOCHEI: Victorie de încălzire cu Sportul

14

La primul meci în fața propriilor suporteri din postura de campioană, doar câteva sute de spectatori au ținut să fie prezenți în tribunele patinoarului ”Dunărea”, pentru primul joc din noua ediție a LNH, cu Sportul Studențesc. După cum ușor era de anticipat Dunărea a obținut o victorie de încălzire 12-2, pentru duelurile cu pretendentele la titlul de campioană deținut de Dunărea.  

Prima parte s-a încheiat 7-0. Nagy Istvan a deschis scorul, iar imediat Dimitry Nimenko, din pasele lui Sergi Chernenko și Levente Lorincz, prin intermediul unei duble a dus scorul al 3-0. Până la pauză pentru Dunărea au mai marcat: Szabolcs Szocs din pasa lui Botond Flinta, Levente Lorincz din pasa lui Konstantin Ryabenko, Anton Popa pasă Szabolcs Szocs, Sergi Chernenko pasă Dimitry Nimenko
Partea secundă s-a terminat 4-1. Repriza a debutat cu golul lui Bogdan Neagoș, din pasa lui Levente Lorincz. Apoi, a marcat unul dintre jucătorii veniți în această vară Pal Zoltan. La jumătatea părții secunde în poarta Dunării a intrat Bogdan Popa, jucător transferat chiar de la Sportul Studențesc în pauza competițională. În partea secundă Sportul a profitat de relaxarea din tabăra gălățeană și au marcat primul gol prin Daniel Tănase. Până la final Dunărea a mai înscris de două ori, prin Adrian Irimia, din pasa lui Mircea Necula și Pal Zoltan pasă Szabolcs Szocs
Ultima parte a jocului s-a încheiat la egalitate 1-1. Sportul a marcat priam prinn același Daniel Tănase, Dunărea era în inferioritate numerică. Tabela a fost fost închisă de același jucător care a și deschis-o, Nagy Istvan. De menționat că Nagy Istvan a mai marcat un gol în acest joc, în repriza a doua, dar anulat de arbitri. 
Dunărea: Viorel Radu, Bogdan Popa-portari; 
Nagy Istvan, Konstantin Ryabenko, Levente Lorincz, Sergi Chernenko, Dimitry Nimenko
Attila Goga (căpitan), Botond Flinta, Pal Zoltan, Szocs Szabolcs, Anton Popa 

Roman Shcherbatyuk, Mircea Necula, Alexandru Cristian Munteanu, Hildebrand Szabolcs, Adrian Irimia 

Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș, Valentin Vlase.   
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu
Duminică, de la ora 11.00, se va juca și meciul doi al dublei din prima etapă. La fel ca în jocul de astăzi Sportul Studențesc este considerată echipa gazdă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal