JOI: Donaţii directe pentru Oţelul

9
Trăim, sperăm, luptăm! Oţelul suntem NOI! Suporterii Oţelului s-au unit în cuget şi simţiri şi fac scut în jurul echipei lor de suflet. După ce instanţa ne-a oferit azi încă aproape o lună în care mai putem susţine formaţia roş-alb-albastră, fanii au sărit de bucurie din toate colţurile Europei, ale României sau ale Galaţiului şi s-au pus pe treabă. La iniţiativa unor cititori şi “oţelari” de ispravă de pe site-ul suporterilor, au început să curgă donaţiile pentru ca băieţii care ne reprezintă în teren să poată ajunge la meciul de sâmbătă cu Rapid CFR Suceava!

Primii bani au fost strânşi deja în contul Ligii Suporterilor Gălăţeni, dar de mâine va exista şi alte alternativă pentru cei care nu pot ajunge la bancă, dar vor să ofere bani direct. Aşadar, joi, 24 septembrie 2015, de la ora 18.00, la Restaurantul “Per Voi”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, se va face o colectă pentru ca echipa noastră să-şi poată plăti deplasarea şi cazarea la Suceava. La locul de întâlnire al suporterilor va fi prezent şi managerul sportiv Cristian Munteanu care va asista la strângerea de fonduri. Vă reamintim că este nevoie de aproximativ 10.000 de lei pentru ca Oţelul să poată ajunge în condiţii normale în nordul Moldovei la meciul de sâmbătă. 

De asemenea, merită menţionat faptul că Peluza Sud Galaţi care editează programul de meci pentru suporteri la fiecare partidă de pe teren propriu, a anunţat deja că banii strânşi din vânzarea publicaţiei, mai exact 600 de lei, vor fi donaţi direct Oţelului pentru reuşita misiunii nobile la care s-au înhămat fanii roş-alb-albaştrii!    

Peluza Sud Galaţi: “Ne alăturăm campaniei demarate pe www.dunareabatrana.ro cu scopul de a sprijini deplasarea echipei pentru meciul de sâmbătă de la Suceava. Astfel, datorită aportului vostru, vom direcţiona 600 lei, în fapt mare parte din veniturile obţinute din cel de-al doilea număr al programului de meci. Oţelul suntem noi!”


          www.dunareabatrana.ro

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal