RUGBY: RCM Galați s-a ales cu bonusul defensiv din meciul de la Bârlad

7

Primul meci din seria celor trei cu echipele din fruntea clasamentului DNS a fost pierdut de RCM Galați, la limită 18-20, 10-20 la pauză, la Bârlad pe terenul echipei locale RC Bârlad. ca urmare a înfrângerii la mai puțin de 7 puncte RCM Galați câștigă punctul bonus defeensiv, cel de al VIII-lea punct bonus din acest sezon.  
Punctele gălățenilor în meciul de la Bârlad au fost marcate de: Alexandru Siscan, Cristi Boboc și Semion Popa câte un eseu, Ionuț Cosmiuc o lovitură de pedeapsă. Jocul de la Bârlad a fost spectaculos cu mai multe răsturnări de situație. RCM Galați a condus prima 10-0, până la pauză gazdele au egalat și au trecut în avantaj 20-10, iar scorul final a fost stabilit în prima parte a reprizei secunde prin lovitura de pedepasă transformată de gălățeni. 
Cu două  etape înainte de finalul sezonului regulat RCM Galați este pe locul 5 cu 36 de puncte, 7 victorii, 6 înfrângeri, esaveraj 291-243, 8 puncte bonus. Etapa viitoare, sâmbătă, 19 septembrie, RCM Galați va juca ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat cu Poli Iași. 
XV-le Galațiului: 15. Vasile Leu, 14. Ionuț Cosmiuc, 13. Igor Misin, 12. Gabriel Partenie, 11. Georgian Cucu, 10. Mihai Diacon, 9. Semion Popa, 8.Gabriel Dănăilă, 7. Cristi Boboc, 6. Serghei Budaian, 5. Alexandru Siscan, 4. Gheorghe Brânză, 3. Nicolae Purcel, 2. Nicu Manolachi, 1. Claudiu Carabeț
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal