HANDBAL: Înfrângere și cu CSM Focșani pentru CSU Galați!

2
Nici cu CSM Focșani, cealaltă echipă invitată de FRH să participe în Liga Națională, CSU Galați nu a reușit să câștige primul meci de la revenirea în prima ligă. Într-un joc contând pentru etapa a XI-a din Liga Națională CSU Galați a pierdut 24-26 jocul de pe teren propriu cu CSM Focșani. 
Prima parte a jocului a fost echilibrată și s-a încheiat 12-11 pentru CSU Galați. CSM Focșani a condus prima, 2-0 minutul 5, dar CSU Galați a revenit a egalat (minutul 10, 3-3) și s-a instalat la conducere  (min 15, 6-5). Până la pauză CSU a fost echipa care a condus pe tabelă având avantaj chiar și de două goluri, 10-8 minutul 25. La fel ca prima parte, repriza a doua fost începută mai bine de oaspeți. Focșaniul a egalat la patru minute de la reluare, 13-13,  minutul 34, iar peste alte patru minute s-au desprins la trei goluri, 13-16, minutul 38. Până la finalul jocului Focșaniul si-a păstrat avantajul de minimum un gol cu o singură excepție, în minutul 52 când Nițu a egalat la 21 pentru CSU Galați. Pentru CSU Galați au marcat: Cristescu 9 goluri, Nițu 6, Ciobanu 3, Șahîn 2, Burlacu și Grigore câte unul.   
După acest joc CSU Galați rămâne singura echipă fără victorie și fără punct(e) din Liga Națională după 11 jocuri. În etapa a XII-a, penultima din tur, CSU Galați va juca pe terenul celor de la HC Vaslui.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal