HOCHEI: Dunărea conduce fără înfrângere LNH

4

Nici după ce s-au disputat meciurile din etapa a IV-a LNH, penultima din turul I, campionii nu au putut fi învinși și detronați din fruntea Ligii Naționale. În weekend Dunărea a jucat două meciuri la Gheorgheni cu Progym, medaliata cu bronz de sezxonul trecut. 
Primul meci, cel de vineri, a fost câștigat de Dunărea 8-3 (4-1, 2-2, 2-0), iar în al doilea campionii s-au impus 8-6 (3-2, 2-4, 3-0).după o nouă repriză a treia de excepție. În weekend în LNH s-a mai disputat o singură ”dublă”, Steaua a învins de două ori Sportul Studențesc, 11-2 și 25-1. Cel de al treilea duel din etapa a IV-a dintre Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc nu s-a disputat cele două echipe au jucat unul din meciuri în devans iar Corona a învisn Sport Club cu 5-2. Al doilea meci a fost amânat pentru cele două echipe au avut programate în această perioadă meicuri în Liga Mol. 
Cu o etapă înainte de finalul turului I Dunărea conduce în LNH cu 23 de puncte din 8 jocuri, 7 victorii de 3 puncte, una de 2 puncte, fără înfrângere, 58 de goluri marcate-24 încasate. Pe locul doi sunt cei de la Steaua București cu 18 puncte din 8 jocuri, Corona este pe 3 cu 12 puncte din 7 jocuri, Progym pe 4 cu 9 puncte din 6 jocuri, Sport Club ocupă locul 5 cu un punct după 5 jocuri iar Sportul este ultima fără puncte din 8 jocuri. 
Ultima etapă din turul I se va disputa în weekend-ul următor. Dunărea va juca două meciuri la Galați, vineri, 9 octombrie, și sâmbătă, 10 octombrie, cu Steaua Rangers București. 
La Gheorgheni antrenorul Marius Trandafir a avut la dispoziție lotul: Bogdan Popa, Lucian Hangan-portari; Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Alexandru Ionuț Munteanu, Daniel Lucian Oprea, Konstantin Ryabenko, Bogdan Neagoș, Roman Shcherbatyuk, Nagy Istvan-fundași; Hildebrand Szabolcs, Valentin Vlase, Anton Cristian Popa, Robert Karjci, Sergey Chernenko, Lorincz levente, Szocs Szabolcs, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu-atacanți.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal