HOCHEI: Dunărea debutează vineri în Cupa Continentală

15
Titlul de campioană a României, câștigat de Dunărea sezonul trecut în fața celor de la Steaua, le-a oferit dreptul gălățenilor să evolueze pentru prima dată în istorie în Cupa Continentală, competiție destinată echipelor campioane. 
Gălățenii vor juca direct în turul doi, Grupa C, a competiției alături de campioanele din: Marea Britanie, Coventry Blaze, Polonia, GKS Tychy, și Serbia, Partizan Belgrad. Grupa C se va juca între 23 și 25 octombrie, în Polonia, pe ”Stadionul de Iarnă” din Tychy. În aceeași perioadă, în Ungaria, la Miskolc, alte patru echipe, Mogo Riga, Letonia, Acroni Jesenice, Slovenia, Miskolci Jegesmedvek, Ungaria, CH Jaca, Spania, vor juca în Grupa B a competiției continentale.
Câștigătoarele celor două grupe vor juca în turul trei al competiției unde vor exista alte două grupe, D și E, În Grupa D unde vor juca direct: Herning Blue Fox, Danemarca, Yertis Pavlodar, Kazakhstan, Asiago Hockey, Italia, plus câștigătoarea Grupei B. În Grupa E vor juca: Shakhtyor Soligorsk, Belarus, Rouen Dragons, Franța, HK Kremenchuk, Ucraina, și câștigătoarea Grupei C, grupă în care evoluează Dunărea. Primele două clasate din Grupa D și E vor juca în Super Finală, 8-10 ianuarie 2016.  
Grupa din Polonia va fi deschisă vineri, 23 octombrie, de la ora 16.30, ora României, cu jocul dintre Dunărea și Coventry Blaze, campioana Marii Britanii. Al doilea meci al zilei se va juca de la ora 20.30, și se va disputa între gazdele turneului GKS Tychy, campioana Poloniei, și Partizan Belgrad, campioana Serbiei, echipă ce a preluat locul celor de la CSKA Sofia, după ce bulgarii s-au retras din cauza problemelor financiare.  
Ziua a doua, sâmbătă, 24 octombrie, va fi deschisă de la ora 16.30, cu jocul dintre Coventry Blaze și Partizan Belgrad, iar de la ora 20.30, Dunărea va juca cu gazdele GKS Tychy. Duminică, 25 octombrie, în ultima zi a turneului, Dunărea va juca de la ora 16.30, cu Partizan Belgrad, în timp ce de la ora 20.30 este programat meciul dintre GKS Tychy și Coventry Blaze. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal