HOCHEI: Dunărea revine în Campionatul Național sub 18 ani

7
Federația Română de Hochei a publicat programul competițional din Campioantul Național al Juniorilor I, sub 18 ani. După o pauză de câteva sezoane în competiția rezervată juniorilor mari revine și Dunărea, așa cum președintele Mihai Brandabur a anunțat la Lider Sportiv aici
În noul sezon al CN sub 18 ani vor participa patru echipe: Dunărea, CS Școlar Miercurea Ciuc, CS Școlar Gheorgheni și Corona Brașov. Sezonul regulat la campionatului se va desfășura sub formă de turnee, în total șase turnee, câte două la Miercurea Ciuc și Brașov, unul la Brașov și unul la Galați. 
Primul turneu se va desfășura între 13 și 15 octombrie, la Miercurea Ciuc. Al doilea este programat între 3 și 5 noiembrie, la Brașov, iar al treilea se va disputa între 24 și 26 noiembrie, la Gheorgheni. Turneul de la Galați este programat între 2 și 4 decembrie, acesta fiind ultimul din acest an. În 2016 sunt programate ultimele două turnee din sezonul regulat, primul între 28 și 30 ianuarie, la Miercurea Ciuc, iar al doilea între 16 și 18 februarie, la Brașov. 
La finalul sezonului regulat primele două clasate vor juca finala mare, echipa de pe primul loc va juca un meci în plus pe teren propriu, iar echipele clasate pe locurile 3-4 vor lupta pentru medaliile de bronz, echipa de pe locul 3 va bneficia de un meci în plus pe teren propriu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal