HOCHEI: Dunărea și-a rotunjit golaverajul cu Sportul

4

Înainte de a disputa meciurile din Cupa Continentală, campionii au jucat primele meciuri din returul I al Ligii Naționale de Hochei. Sâmbătă și duminică, la Galați, Dunărea a jucat cu Sportul Studențesc ultima clasată în LNH. cele două jocuri au fost un bun antrenament cu public înaintea celor trei jocuri din Polonia, din Cupa Continentală.

În primul meci, sâmbătă, Dunărea a învins cu 13 -1 (7-1, 2-0, 4-0), iar în al doilea s-au impus 16-4 (8-0, 3-1, 5-3). Într-o altă dublă din returul I, Steaua Rangers a învins de două ori echipa secundă a Coronei Brașov,  9-3 (5-0, 3-0, 1-3) și 15-2 (3-0, 4-1, 8-1), prima echipă din Brașov a fost angrenată în Liga Mol. 

Cu cele 6 puncte câștigate cu Sportul, Dunărea se menține în fruntea Ligii Naționale de Hochei cu 31 de puncte din 12 jocuri, 9 victorii de trei puncte, 2 victorii de două puncte, o înfrângere, golaveraj 96-37. Steaua este pe locul doi cu 28 de puncte din 12 jocuri. Corona Brașov ocupă locul 3 cu 15 puncte din 12 jocuri. Sport Club Miercurea Ciuc este pe locul 4 cu 13 puncte, dar din 19 jocuri, în timp ce Progym Gheorgheni este pe locul 5 cu 12 puncte, din 9 jocuri. Ultimul loc este ocupat de Sportul Studențesc fără puncte din 12 jocuri.

După etapa din finalul săptămânii trecute în Liga Națională de Hochei urmează o pauză până la finalul lunii. Vineri, 30 octombrie, și sâmbătă, 31 octombrie, Dunărea va jucă următoarele meciuri din LNH, la Brașov cu Corona. Pe teren propriu campionii vor mai juca peste o lună, 20-21 noiembrie, cu Progym Gheorgheni. Între timp Dunărea va juca meciurile din Cupa Continentală, iar la Galați se va disputa turneul ”Challenge Cup”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal