HOCHEI: Înfrângere după loviturile de departajare la Brașov

11

Duelul ultimelor două reprezentante ale României în Cupa Continentală, Corona Brașov și Dunărea, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a decide învingătoarea. În primul meci din etapa a II-a, returul I, Dunărea a pierdut, 4-5, după lovituri de departajare, jocul de la Brașov cu Corona Wolves.  
După o primă repriză încheiată 1-0 pentru Dunărea, gol marcat de atacantul Alexandru Cristian Munteanu, din pasa lui Robert Krajci, în inferioritate numerică, Corona a câștigat partea secundă cu 2-1, pentru Dunărea a marcat Levente Lorincz în minutul 31, pentru 2-1, astfel că la a doua pauză scorul era egal 2-2. În partea a treia Dunărea a preluat din nou conducerea, 3-2, printr-un nou gol marcat de Alexandru Cristian Munteanu în minutul 43. Corona Brașov a egalat în minutul 48 iar în minutul 53 a trecut pentru prima oară în avantaj. Cu puțin peste un minut înainte de finalul meciului, min 58.38, Dunărea a egalat la 4 prin slovacul Robert Krajci din pasa lui Konstantin Ryabenko și a trimis meciul în prelungiri. Repriza suplimentară de prelungiri s-a încheiat 0-0 și s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Robert Krajci și Alexandru Cristian Munteanu au transformat loviturile de departajare, iar Pal Zoltan a ratat. Corona Brașov a marcat toate cele trei penalty-uri și și-a trecut în cont 2 puncte în timp ce Dunărea a acumulat un punct.
Dunărea
Portari: Radu Viorel și Bogdan Popa
Fundași: Attila Goga, Juraj Durkech, Alexandru Ionuț Munteanu, Konstantin Ryabenko, Roman Shcherbatiuk, Nagy Istvan
Atacanți: Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szocs Szabolcs, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal