HOCHEI: Revanșa!

15
Pentru prima oară în acest sezon un meci al campionilor a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a fi declarată câștigătoarea. În meciul revanșă din ultima etapă a turului I, campionii, Dunărea, au învins vicecampionii, Steaua Rangers, cu 3-2 (1-0, 1-1, 0-1, 0-0, 1-0), numai după ce s-au executat mai multe serii de lovituri de departajare. 
La fel ca în jocul de ieri Dunărea a început mai bine și a câștigat prima repriză 1-0. Echilibrul numeric pe gheață s-a rupt rapid, în minutul 5, fundașul Botond Flinta a fost sancționat cu două minute de eliminare, moment de inferioritate peste care campionii au trecut cu bine, mai mult au avut șanse să și marcheze prin Robert Krajci. Aproape de jumătatea reprizei și cei de la Steaua suferă un prim moment de inferioritate speculat la maximum de Dunărea. În minutul 9, după mai multe atacuri la poarta stelistă slovacul Robert Krajci a deschis scorul din pasa lui Sergey Chernenko și Lorincz Levente. După marcarea golului Dunărea a mai beneficiat de un moment de om în plus, de data asta 4 contra 3, dar fără efect pe tabelă.
Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Dunărea a fost prima sancționată cu eliminare, dar cele două minute au fost anihilate cu brio de apărarea gălățeană. După aproape două minute vine rândul gălățenilor să beneficieze de om în plus pe gheață. Aproape de expirarea eliminării Dunărea majorează diferența prin șutul trimis direct la poartă de Sergey Chernenko. Și primul gol al steliștilor a fost marcat în urma unui moment de superioritate numerică Adrian Irimia fiind trimis pe banca de pedepse de la Dunărea.
Și runda a treia a fost începută de Dunărea cu un moment de inferioritate numerică pe gheață, peste care au trecut fără urmări pe tabelă. Singurul gol al părții a treia a fost marcat de Steaua. În finalul reprizei a treia, cu 27 de secunde înainte de final, s-a petrecut o fază controversată în urma unei acțiuni la poarta bucureștenilor Lorincz Levente cere gol dar fără rezultat în fața arbitrului. Repriza suplimentară de prelungiri s-a încheiat 0-0 fără prea multe evenimente, cu 8 secunde înainte de final Dunărea a rămas cu un om mai puțin. 
La loviturile de departajare, încheiate 4-3,  Pal Zoltan a fost omul cu nervii tari și a macat toate cele 3 șuturi executate. Prima dată Pal a egalat la 1, a ținut Dunărea în joc la și a marcat lovitura decisivă a meciului. De la Dunărea a mai marcat la loviturile de departajare și Sergey Chernenko, două din cele 3 lovituri executate.   
Dunărea: Radu Viorel, Bogdan Popa-portari; 
Linia I: Nagy Istvan, Botond Flinta, Sergey Chernenko, Lorincz Levente, Robert Krajci
Linia a II-a: Juraj Durkech, Attila Goga, Szocs Szabolcs, Pal Zoltan, Vitali Donika (căpitan); 
Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Lucian Daniel Oprea, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu, Hildebrand Szabolcs
Linia a IV-a: Anton Cristian Popa, Alexandru Ionuț Munteanu
Antrenori: Marius Trandafir, Cornel Chirita, Teodor Mocanu
  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal