FOTBAL: Oţelul revine cu sediul în Galaţi!

12

COMUNICAT LSG ’93: “Așa cum v-am anunțat, la începutul lunii noiembrie Liga Suporterilor Gălățeni a inițiat o întrevedere cu administratorul judiciar al FC Oțelul Galați, Mihail Bojincă, în care au fost dezbătute mai multe subiecte extrem de importante pentru viitorul clubului roș-alb-albastru. Una dintre temele principale abordate de reprezentanții asociației noastre a fost revenirea clubului Oțelul la Galați din punct de vedere juridic, prin mutarea sediului social.

Administratorul judiciar a estimat că acest fapt se va întâmpla până la finalul acestui an, iar angajamentul luat în fața suporterilor a fost dus la îndeplinire în această săptămână. Astfel, asociația noastră a fost informată că au fost finalizate demersurile necesare prin care sediul social al FC Oțelul va reveni la Galați, mai exact în incinta Bazei Sportive „Zoltan David” (Ancora).
Liga Suporterilor Gălățeni salută această decizie de a repara eroarea ce a decis mutarea Oțelului din punct de vedere juridic din orașul în care s-a consacrat și speră ca acest pas să reprezinte o emulație în rândul comunității gălățene. De asemenea, LSG 93 își reafirmă sprijinul necondiționat pe care îl acordă clubului-fanion al orașului Galați și speră ca demersurile inițiate să fie susținute și de alte persoane ce vor binele FC Oțelul Galați. Am câștigat o bătălie, lupta continuă!”

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal