FOTBAL: Smulți și Valea Mărului conduc în Liga a IV-a

2
În așteptarea marelui derby al campionatului Ligii a IV-a Galați, la finalul săptămânii trecute s-au disputat meciurile din etapa a XI-a. Campioana, Avântul Valea Mărului, a stat în runda a XI-a și a câștigat cu 3-0 jocul cu Bujorii Târgu Bujor, echipă retrasă din competiție. Liderul la zi din Liga a IV-a, Fulgerul Smulți a întâlnit în derby-ul etapei Avântul Vânători și s-a impus cu 5-1. Celelalte rezultate din etapa a XI-a: Luceafărul Petrolul Schela-Unirea Braniștea 1-7, CS Școlar Tecuci-Zimbrul Slobozia Conachi 3-1, Qunatum Club Galați-Muncitorul Ghidigeni 0-2, Avântul Drăgănești-Gloria Ivești 1-3, Viitorul Costache Negri-Victoria Independența 2-4, Șoimii Fundeni-Juventu Toflea 0-4. 
Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului conduc Liga a IV-a cu câte 31 de puncte, 10 victorii, o remiză, cele două echipe sunt departajate de golaveraj. Unirea Braniștea și Avântul Vânători completează ”careul de ași” cu câte 23, respectiv 22 de puncte. 
Etapa a XII-a se va disputa sâmbătă 7-duminică, 8 noiembrie, iar capul de afiș al etapei va fi derby-ul dintre Avântul Valea Mărului și Fulgerul Smulți, campioana și vicecampioana. Celelalte meciuri din etapa a XII-a: 
Zimbrul Slobozia Conachi- Luceafărul Petrolul Schela      
Unirea Braniștea-Quantum Club Galați 
Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești
Gloria Ivești-Viitorul Costache Negri
Victoria Independența-Șoimii Fundeni 
Juventus Toflea-Avântul Vânători. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal