FOTBAL: Smulți și Valea Mărului conduc în Liga a IV-a

2
În Liga a IV-a Galați s-au disputat meciurile din etapa a XIV-a. Din cele șapte jocuri ale etapei programate în șase dintre ele rezultatul a fost omologat în timp ce pentru rezultatul final al celui de al șaptelea se așteaptă verdictul Comisiei de Disciplină. 
Cele două echipe din fruntea clasamentului au obținut noi victorii. Vicecampionii, Fulgerul Smulți, au jucat la Tecuci cu cei de la CS Școlar și s-au impus cu 1-0, dar rezultatul din teren a fost contestat de gazde, o decizie în acest sens urmând să se ia miercuri în cadrul Comisiei de Disciplină. Cealaltă echipă din fruntea clasamentului, Avântul Valea Mărului, a câștigat cu 4-2 pe teren propriu cu petrolul Schela, după ce au revenit de la 0-1. Celelalte rezultate din etapa a XIV-a: Zimbrul Slobozia Conachi-Avântul Drăgănești 3-4, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri 1-0, Muncitorul Ghidigeni-Șoimii Fundeni 6-0, Gloria Ivești-Avântul Vânători 0-3, Victoria Independența-Juventus Toflea 1-0. 
După XIV etape Avântul Valea Mărului conduce cu 36 de puncte din 14 jocuri. pe locul doi sunt cei de la Fulgerul Smulți cu 35 de puncte din 13 jocuri. Podiumul este completat de Unirea Braniștea cu 32 de puncte. 
Etapaa XV-a programează jocurile: 
Luceafărul Petrolul Schela-CS Școlar Tecuci          
Quantum Club Galați-Avântul Valea Mărului
Viitorul Costache Negri-Zimbrul Slobozia Conachi
Șoimii Fundeni-Unirea Braniștea
Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni
Juventus Toflea-Glori Ivești 
Fulgerul Smulți-Victoria Independența. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal