HOCHEI: Campionii au câștigat șase puncte din șase pe terenul vicecampionilor

4

Ce n-au reușit la Galați, să câștige 6 puncte din 6 din dubla cu vicecampionii, campionii de la Dunărea au izbutit chiar pe terenul steliștilor. În al doilea meci din ultima etapă a returului I, Dunărea a învins 5-3 (2-1, 1-1, 2-1) Steaua Rangers București.  

La fel ca în meciul de ieri Marius Trandafir a ales două linii de fundași Nagy IstvanKonstantin Ryabenko, Attila GogaRoman Shcherbatyuk, ucraineanul a fost introdus azi în locul slovacului Juraj Durkech, și trei de atacanți: Szocs Szabolcs, Levente Lorincz, Robert Krajci-linia I, Vitali Donika,  Pal Zoltan, Antti Ojanen-linia a II-a, Anton Cristian Popa, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu-linia a III-a.  

Meciul a fost început cum nu se poate mai prost de Dunărea. În secunda 55 a jocului Steaua a deschis scorul. Apoi, gălățenii au trecut cu bine peste un moment de inferioritate numerică, Alexandru cristian Munteanu fiind primul eliminat al jocului. Finalul primei părți le-a aparținut gălățenilor. În minutul 17 au fructificat un moment de superioritate numerică și au egalat prin golul marcat de Szocs Szabolcs, din pasa lui Robert Krajci. Apoi, cu puțin peste un minut de finalul reprizei Dunărea a trecut în avantaj prin intermediul unui gol macat tot în superioritate numerică. A marcat Robert Krajci, din pasa lui Roman Shcherbatyuk și Nagy Istvan.  
În partea secundă, încheiată la egalitate 1-1, Dunărea a trecut cu bine peste două momente de inferioritate numerică. La revenirea în egalitate numerică pe gheață Steaua a marcat golul egalării cu teri minute înainte de final. Treimea secundă s-a încheiat cu golul de 3-2 marcat de atacantul slovac Robert Krajci, din pasa lui Szocs Szabolcs și Levente Lorincz.  
Ultima treime a fost câștigată de Dunărea 2-1. Attila Goga, din pasa lui Szocs Szabolcs și Levente Lorincz, a majorat diferența cu un nou gol marcat în superioritate numerică. Steliștii au redus din handicap la jumătatea ultimei reprize prin golul marcat de gălățeanul Nicușor Lușneac, moment al jocului în care Steaua era cu 6 jucători de atac pe gheață Dunărea fiind sancționată cu eliminare, Irimia, steliștii au scos portarul pentru a crea superioritate pe faza de atac și le-a ieșit. Emoțiile au fost risipite de golul marcat cu cinci minute înainte de final de Levnete Lorincz din șut de penalitate, după ce tot ”Levi” a fost cel care a obținut penalitatea. 
Dunărea: 
Portari: Bogdan Alexandru Popa și Lucian Hangan;
Fundași: Bogdan Neagoș, Attila Goga ”A”, Roman Shcherbatyuk, Daniel Lucian Oprea, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan ”A”, Alexandru Ionuț Munteanu;
Atacanți: Valentin Vlase, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Levente Lorincz, Szocs Szabolcs, Vitali Donika (căpitan), Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia.
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal