HOCHEI: Dunărea a cedat în repriza a treia la Miercurea Ciuc

7

Primul meci din dubla de la Miercurea Ciuc, pe care campionii le susțin în acest final de săptămână a fost pierdut de Dunărea 4-8 (2-2, 2-3, 0-3) în fața fostei multiple campioana Sport Club Miercurea Ciuc. După două reprize echilibrate, la finalul celei de a doua perioade Ciucul conducea cu doar un gol diferență, 5-4, în ultima repriză harghitenii s-au impus cu 3-0, de unde rezultă și diferența de patru goluri de la final. 

Pentru Dunărea în jocul de la Miercurea Ciuc au marcat: Alexandru Cristian Munteanu (1-1), Sergey Chernenko (+1) din pasa lui Juraj Durkech și Robert Krajci (2-2),  Pal Zoltan ajutat de Attila Goga și Hildebrand Szabolcs (3-3), Nagy Istvan (+1) din pasa lui Sergey Chernenko (5-4). 

Sâmbătă, de la ora 16.30, este programat meciul doi al campionilor de la Miercurea Ciuc cu Sport Club. În celălalt meci al zilei din LNH, Progym Gheorgheni a învins 5-3 (2-2, 3-0, 0-1) Steaua București.  

Dunărea:

Portari: Viorel Radu, Bogdan Alexandru Popa;

Fundași: Bogdan Neagoș, Attila Goga, Juraj Durkech, Daniel Lucian Oprea, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu, Mircea Necula;

Atacanți: Hildebrand Szabolcs, Valentin Vlase, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szocs Szablocs, Pal Zoltan, Adrian Irimia.  
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal