HOCHEI: Dunărea este pe locul doi la jumătatea sezonului regulat

6

La finalul săptămânii trecute s-a disputat meciurile din ultima etapă a returului I LNh, cea de a doua rotație, din patru, câte sunt programate în prima parte a sezonului Ligii Naționale de Hochei. Campionii au jucat, în ultima etapă a returului I, la Cârța, județul Harghita, cu vicecampionii Steaua Rangers București. Cele două jocuri de la Cârța au fost câștigat de campioni 3-2 (1-2, 0-0, 2-0) și 5-3 (2-1, 1-1, 2-1). În ultima etapîă din returul I s-au mai disputat alte două duble. Corona Brașov a învins de două ori Progym Gheorgheni 5-3 și 5-2, iar HSC Miercurea Ciuc a învins Sportul de două ori 16-1 și 24-2. 
La jumătatea sezonului regulat campionii sunt pe locul doi cu 42 de puncte din 20 de jocuri, la egalitate de puncte și jocuri cu liderul HSC Miercurea Ciuc. Corona Brașov este pe locul trei în LNH cu 35 de puncte, 20 de jocuri, Steaua Rangers ocupă locul 4, ultimul care asigură prezența în play-off la finalul sezonului regulat, cu 34 de puncte. Progym Gheorgheni este prima sub linia locurilor de paly-off cu 27 de puncte, iar clasamentul LNH este încheiat de Sportul Studențesc fără puncte. 
A treia rotație din LNH, turul II, va debuta la finalul acestei săptămâni. Dunărea va juca două meciuri la Galați, cu Sportul Studențesc, sâmbătă, 5 decembrie și duminică, 6 decembrie. Tot în prima etapă din turul II mai sunt programate dublele: Sport Club Miercurea Ciuc-Progym Gheorgheni și Corona Brașov-Steaua Rangers. Până la finalul anului în LNH, sunt programate două etape din turul I. Pe lângă cele două meciuri cu Sportul, Dunărea va mai juca alte două meciuri cu Corona Brașov, tot la Galați, 11-12 decembrie.         
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal