HOCHEI: Dunărea încheie returul I cu o dublă pe terenul vicecampionilor

3
Ultima etapă din cea de a doua rotație a Ligii Naționale de Hochei, returul I, programează un dublu duel între campioana României, Dunărea, și vicecampioana, Steaua Rangers București. Meciurile sunt programate vineri, 27 noiembrie, și sâmbătă, 28 noiembrie, și se vor disputa la Cârța, județul Harghita, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu cei de la Steaua Rangers București 
Înaintea celor două jocuri din Harghita cele două finaliste ale sezonului trecut sunt pe locurile 2 și 3 în clasamentul la zi din Liga Națională de Hochei. Dunărea este pe doi cu 36 de puncte din 18 jocuri, la egalitate de puncte cu liderul Sport Club Miercurea Ciuc, iar Steaua este pe trei cu 34 de puncte. În cele două jocuri de la Galați, din turul I, Dunărea a câștigat două puncte, în timp ce steliștii au plecat de la galați cu patru puncte. În primul meci Steaua s-a impus 6-4 (0-2, 4-1, 2-1), în timp ce meciul doi a  fost câștigat de Dunărea 3-2 (1-0, 1-1, 0-1, 0-0, 1-0), rezultat stabilit după șuturile de penalitate.
După etapa din finalul acestei săptămâni meciurile din LNH vor continua cu cea de a treia rotație, turul II. În acest an sunt programate două etape din turul II. Dunărea va juca ambele etape la Galați. Prima dată vor întâlni Sportul Studențesc, 5-6 decembrie, după care Dunărea va juca cu Corona Brașov, 11-12 decembrie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal