HOCHEI: Dunărea învinsă doar după loviturile de departajare la Miercurea Ciuc

5

În al doilea meci de la Miercurea Ciuc, Dunărea și Sport Club au avut nevoie de o repriză suplimentară de prelungiri și șuturi de penalitate pentru a fi departajate. Gălățenii au pierdut 5-6, după un meci cu mai multe răsturnări de scor. Prima repriză s-a încheiat 2-1 pentru gazde. Scorul primei parți a fost stabilit încă din minutul 7. Sport Club s-a distanțat rapid la două goluri, dar Hildebrand Szabolcs, jucător sosit la Dunărea de la Sport Club, din pasa lui Szocs Szabolcs și Pal Zoltan, a redus din diferență.  Repriza secundă a fost câștigată de Dunărea 3-1. Prima dată gălățenii au speculat o superioritate numerică și au egalat prin Szocs Szabolcs din pasa lui Pal Zoltan, iar la interval de puțin peste un minut au trecut în avantaj prin golul lui Levente Lorincz din pasa lui Juraj Durkech. La jumătatea părții secunde Ciucul a egalat la 3, dar după 15 secunde Dunărea a trecut din nou în avantaj prin golul lui Attila Goga din pasa lui Levente Lorincz și Juraj Durkech. În debutul reprizei a treia, încheiată 2-1 pentru Sport Club, Dunărea s-a distanțat la 5-3 după golul marcat de Juraj Durkech din șut de penalitate. Până la finalul timpului regulamentar gazdele au egalat, ambele goluri fiind marcate în superioritate numerică. În repriza suplimentară de prelungiri nu s-a marcat astfel că s-a trecut la șuturile de penalitate. de la Dunărea au ratat toți cei trei executanți Robert Krajci, Sergey Chernenko și Alexandru Cristian Munteanu, iar Sport Club a marcat din a doua încercare. Din cele două jocuri de la Miercurea Ciuc, Dunărea a câștigat un punct și a pierdut poziția de lider în LNH. 

Dunărea:

Portari: Viorel Radu, Bogdan Alexandru Popa;

Fundași: Bogdan Neagoș, Attila Goga, Juraj Durkech, Daniel Lucian Oprea, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu, Mircea Necula;

Atacanți: Hildebrand Szabolcs, Valentin Vlase, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szocs Szablocs, Pal Zoltan, Adrian Irimia.  

Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal