HOCHEI: Dunărea părăsește primul loc în LNH după 3 luni!

5
După trei luni în care s-a aflat la conducerea Ligii Naționale de Hochei, 7 etape duble, 14 jocuri, Dunărea a cedat primul loc. Vineri și sâmbătă campionii au jucat meciurile din etapa VIII-a din LNH, a III-a din returul I,  cu fost multiplă campioană Sport Club Miercurea Ciuc. Gălățenii s-au prezentat la Miercurea Ciuc fără fundașii ucrainieni Konstantin Ryabenko, Roman Shcherbatyuk și atacantul Vitali Donika,  dar și fără mai vechii indisponibili Botond Flinta și Dimitry Nimenko.  
Cele două jocuri de la Miercurea Ciuc au fost câștigat de Sport Club, 8-4 (2-2, 3-2, 3-0) și  6-5 (2-1, 1-3, 2-1, 0-0, 1-0), după ce s-au executat loviturile de departajare, iar Dunărea s-a ales cu un punct din cele două jocuri. Cum la Galați, în turul I,Sport Club a câștigat un singur punct din cele două jocui se poate spune că cele două echipe și-au împărțit punctele după cele patru jocuri disputate din acest sezon. 
Tot în etapa a VIII-a Progym Gheorgheni a învins de două ori, 5-3 și 6-4, pe teren propriu, Steaua Rangers București, iar Corona Brașov a învins Sportul Studențesc. După ce s-au disputat opt etape din actualul sezon al LNH, Dunărea este pe locul doi cu 33 de puncte din 16 jocuri. Noul lider din LNH este Sport Club Miercurea Ciuc. Harghitenii au acumulat 36 de puncte în 17 jocuri. Pozițiile de play-off sunt ocupate de Steaua Rangers București cu 28 de puncte, 16 jocuri și Progym Gheorgheni 24 de puncte, 16 jocuri. Pe locul cinci sunt cei de la Corona Brașov cu 23 de puncte din 16 jocuri. 
În etapa a IX-a, 20-21 noiembrie, campionii vor reveni la meciurile de pe teren propriu. Dunărea va juca pe gheața Patinoarului ”Dunărea” cu Progym Gheorgheni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal