HOCHEI: Dunărea se menține în fruntea LNH

4

Chiar dacă din cele două jocuri de la Brașov, cu Corona, din etapa a II-a, returul I LNH, Dunărea a câștigat doar un punct, echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu continuă să conducă Liga Națională de Hochei. Cu punctul acumulat la Brașov, Dunărea a ajuns la 31 din 14 jocuri și se menține la 4 puncte în fața următoarelor clasate Steaua Rangers București și Sport Club Miercurea Ciuc, ambele cu câte 28 de puncte din 14 jocuri. 
Cele două urmăritoare ale campionilor, Steaua și Sport Club, s-au întâlnit în etapa din week-end la Miercurea Ciuc, iar gazdele au câștigat ambele jocuri 4-1 (0-0, 0-1, 4-0) și 5-1 (2-0, 3-0, 0-1). După cele două victorii cu Dunărea, ”lupii” brașoveni au ajuns la 20 de puncte în LNH din 15 jocuri și sunt pe locul 4 în LNH. Ultimele două poziții din clasamentul Ligii Naționale sunt ocupate de Progym Gheorgheni cu 18 puncte din 13 jocuri și Sportul Studențesc, fără puncte. 
Pentru cele șase echipe din LNH urmează o nouă pauză pentru a permite echipei naționale să participe la ”Euro Ice Hockey Challenge”, turneu ce se va disputa la Galați între 6 și 8 noiembrie. Etapa a III-a din returul I LNH se va juca între 13 și 14 noiembrie. În runda respectivă Dunărea va juca la Miercurea Ciuc cu Sport Club. Celelalte jocuri ale etapei a III-a din returul I vor fi: Progym Gheorgheni-Steaua Rangers București și Corona Brașov-Sportul Studențesc București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal