HOCHEI: Eșec cu Progym!

9
La prima apariție în fața propriilor suporteri, după o pauză de mai bine de o lună, hocheiștii de la Dunărea au pierdut 4-8 jocul cu Progym Ghoergheni. Deși după proporțiile socrului pare o înfrângere usturătoare, pe gheață nu a fost chiar așa campionii au ratat mai multe posibilități de a marca, mai ales în repriza a treia. 
Prima parte s-a încheiat 3-1 pentru Progym. Dunărea a început în ofensivă jocul și a ratat prima mare ocazie a jocului prin Levente Lorincz. Echilibrul s-a rupt, pentru prima oară, la jumătatea reprizei. Unul dintre jucătorii harghiteni a fost eliminat, Dunărea fructifică momentul de superioritate, fixează echipa harghiteană în propria treime și deschide scorul prin Juraj Durkech , din pasa lui Pal Zoltan și Szocs Szabolcs. Fundașul slovac a trimis în poarta harghitenilor un șut din preajma liniei albastre. La aproape două minute de la eliminarea celor de la Progym și Dunărea suferă primul moment de inferioritate al jocului. Alexandru Cristian Munteanu a fost trimis pe banca de pedepse. La fel ca cei de la Dunărea și Progym-ul fructifică momentul de superioritate și înscrie un gol asemănător cu cel al gălățenilor, șut din preajma liniei albastre. La egalitate 1-1, Dunărea revine în atac, ratează mai multe ocazii, cea mai mare puc trimis în bara transversală. De partea cealaltă harghitenii speculează ocaziile avut și înscriu de două ori, ultimul gol în chiar ultima secundă a reprizei. 
Repriza a doua, încheiată 3-2 pentru Dunărea, a avut o desfășurare greu de anticipat. Dunărea a marcat rapid, în secunda nouă a reprizei la prima fază prin Sergey Chernenko din pasa lui Robert Krajci și Levente Loricz.  Cu un deficit de un gol pe tabelă Dunărea se menține în atac, beneficiază de două momente de superioritate numerică, ultimul fiind fructificat cu golul egalării marcat de Robert Krajci din pasa lui Roman Shcherbatyuk și Sergey Chernenko. La jumătatea părții secunde, și a meciului, lucrurile încep să revină la normal, Dunărea trece în avantaj, 4-3, pentru a doua oară în acest meci. Slovacul Juraj Durkech este trimis pe banca de pedepse două minute, Segery Chernenko interceptează pucul în propria treime și pleacă pe contraatac cu Adrian Irimia care a înscris. A fost ultima reușită a serii pentru Dunărea. La fel ca în prima parte în finalul treimii de mijloc Dunărea încasează două goluri, unul dintre ele fiind autogol!

În ultima repriză,  câștigată 3-0 de Progym! Dunărea  a fost cu ratările, Progym cu golurile. Gălățenii au ratat cele mai mari ocazii prin Pal Zoltan, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Adrian Irimia sau Leventer Lorincz. Gălățenii au ratat în repriza a treia din toate pozițiile chiar și din situație de singur cu portarul Sergey Chernenko. 

Dunărea: Viorel Radu, Bogdan Alexandru Popa
Linia I: Nagy Istvan ”A”, Daniel Lucian Oprea, Sergey Chernenko, Lorincz Levente, Robert Krajci
Linia a II-a: Attila Goga, căpitan, Juraj Durkech, Szocz Szabolcs, Pal Zoltan, Antti Ojanen
Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Mircea Necula, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu, Hildebrand Szabolcs
Linia a IV-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Anton Popa
Antrenori: Marius Trandafir și Teodor Mocanu
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal