HOCHEI: Replică de campioni

8
După înfrângerea 4-8 de ieri din primul meci al dublei cu Progym Gheorgheni, medaliata cu bronz de sezonul trecut, campionii s-au mobilizat și le-au oferit replica harghitenilor, și nu numai, cu o victorie categorică, 7-1, prin care au demonstrat că rezultatul de ieri a fost un accident. Față de echipa de ieri cei doi tehnicieni ai gălățenilor Marius Trandafir și Teodor Mocanu au operat mai multe schimbări. În poartă a intrat Bogdan Popa, Vitali Donika a revenit în echipă și a condus-o spre victorie din postura de căpitan, Nagy Istvan a făcut pereche în prima linie a fundașilor cu Roman Shcherbatiuk, Szocs Szabolcs a trecut în prima linie, în locul lui Sergey Chernenko accidentat în urma jocului de ieri. Din cauza indisponibilităților din defensivă, Konstantin Ryabenko și Botond Flinta, Dunărea a jucat azi cu doar două linii de fundași, Nagy-Shcherbatyuk, Goga-Durkech, tactică riscantă a gălățenilor dar care în final a dat roade. 
Prima parte s-a încheiat 2-0. Dunărea a deschis scorul rapid la una din primele acțiuni la poarta harghitenilor, minutul 2.19, prin Alexandru Cristian Munteanu, din pasa lui Adrian Irimia și Roman Shcherbatiuk. Pentru 2-0 a marcat Robert Krajci din pasa lui Attila Goga și Levente Lorincz  la jumătatea reprizei. Finalul primei părți a fost jucat de Dunărea în inferioritate numerică. La sunetul de final al treimii al sirenei Dunărea avea trei jucători pe gheață și patru pe banca de pedepse! 
Chiar dacă s-a încheiat la egalitate 1-1, repriza a doua le-a aparținut tot campionilor.Gălățenii au început în inferioritate partea secundă ca urmare a festivalului de eliminări din prima parte. La unul din, multele, momente de inferioritate al gălățenilor Progym a marcat prin slovacul Vaclav Novac, minutul 1.25, cel mai bun om al harghitenilor în meciul de ieri. Și golul marcat de Dunărea a fost marcat ca urmare a unei superiorități numerice. Attila Goga a marcat prin intermediul unui șut din preajma liniei albastre la doar 8 secunde de superioritate numerică. În partea secundă Dunărea a ratat mai multe șanse de a marca, cea mai mari Adrian Irimia a trimis în bară.    
Ultima treime a fost începută de Dunărea în forță, în secunda 25 a reprizei Levente Lorincz a marcat din pasa lui Szabolcs Szocs și Robert Krajci. Recitalul campionilor a continuat în repriza a treia prin golul căpitanului Vitali Donika. Până la finalul jocului Dunărea a mai marcat de două ori prin Alexandru Cristian Munteanu, al doilea gol de astăzi, din pasa lui Hildebrand Szabolcs și Adrian Irimia, și Robert Krajci, din pasa lui Szocz Szabolcs și Levente Lorincz 
Dunărea: 
Bogdan Popa și Viorel Radu-portari; 
Linia a I-a: Nagy Istvan ”A”, Roman Shcherbatyuk, Szocs Szabolcs, Levnte Lorincz, Robert Krajci
Linia a II-a: Attila Goga, Juraj Durkech, Pal Zoltan, Vitali Donika, Antti Ojanen
Linia a III-a: Daniel Lucian Oprea, Mircea Necula, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu, Hildebrand Szabolcs;   
Linia a IV-a: Anton Cristian Popa, Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș
Antrenori: Marius Tradafir și Teodor Mocanu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal