RUGBY: Campioana Diviziei Naționale de Seniori se decide la Galați!

5

În Divizia Națională de Seniori s-au disputat sâmbătă, 31 octombrie, meciurile din cea de a IV-a etapă din play-off. În runda de sâmbătă RCM Galați a stat din cauza numărului impar de echipe participante în play-off. În cele două meciuri disputate CS Năvodari a pierdut surprinzător pe teren propriu 7-8 cu Știința Petroșani iar Poli Iași a învins 26-23 RC Bârlad. După rezultatele din etapa de sâmbătă lupta pentru titlul de campionă în Divizia Națională de Seniori s-a relansat toate cele patru echipe care mai au meciuri de disputat având șanse de a câștiga titlul! 
Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului CS Năvodari conduce cu 10 puncte. Locul secund este ocupat de Poli Iași cu 8 puncte, același număr de puncte le are și Știința Petroșani, locul 3. RC Bârlad este pe patru cu 7 puncte iar după etapa de pauză RCM Galați este pe locul 5 cu 6 puncte. 
Sâmbătă, 7 noiembrie, sunt programate meciurile din ultima etapă a sezonului din Divizia Națională de Seniori. La Galați, stadionul ”Municipal”, RCM Galați va juca cu CS Năvodari, meci pentru titlul de campioană. Pentru a câștiga titlul RCM Galați trebuie să învingă, cu punct bonus, CS Năvodari, iar Știința Petroșani să remizeze cu Politehnica Iași. RCM Galați-CS Năvodari, meci în care se va decide campioana Diviziei Naționale de Seniori se va juca sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 12.00, pe stadionul ”Municipal”, (Gloria de lângă Autogară).  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal