FOTBAL: Fulgerul Smulți, campioană de toamnă în Liga a IV-a

8
Din opt jocuri programate inițial în etapa a XV-a din Liga a IV-a, s-au disputat patru. Pe lângă Avântul Drăgănești-Bujorii Târgu Bujor, meci omologat de AJF Galați cu 3-0, după retragerea celor de la Târgu Bujor, din ultima etapă a turului nu s-au mai disputat jocurile: Șomii Fundeni-Unirea Braniștea, Avântul Vânători-Muncitorul Ghidigeni și Juventus Toflea-Gloria Ivești, meciuri ce au fost reprogramate pentru finalul acestei săptămâni
În meciurile disputate, liderul Fulgerul Smulți a pierdut prilejul de a se distanța în fruntea Ligii a IV-a și a remizat 0-0, pe teren propriu, cu cei de la Victoria Independența. Principala adversară a vicecampionilor în lupta pentru primul loc, campiona Avântul Valea Mărului, a profitat de pasul greșit al Fulgerului și a egalat la puncte echipa din Smulți după victoria 3-0 de la Galați cu Quantum Club. În celelalte două meciuri disputate, Luceafărul Petrolul Schela a remizat pe teren propriu 3-3 cu CSȘ Tecuci, iar Viitorul Costache Negri a învins cu 2-0 Zimbrul Slobozia Conachi. 
Campioană de toamnă în Liga a IV-a Galați este Fulgerul Smulți, cu 39 de puncte din 15 jocuri, la egalitate de puncte și jocuri cu Avântul Valea Mărului, cele două echipe sunt departajate de un singur gol. Fulgerul Smulți a marcat 53 de goluri și a încasat 10 (+43), în timp ce Avântul Valea Mărului a marcat 58 de goluri dar a primit 16 (+42). Clasamentul la finalul turului în Liga a IV-a aici .   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal