HOCHEI: Debut cu stângul în Cupă

5

În primul meci de la ediția 2016 a Cupei, hocheiștii de la Dunărea au pierdut 4-12 disputa cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc. Doar în prima repriză, încheiată 2-1 pentru ciucani, cele două echipe s-au aflat aproape de pozițiile din clasamentul de la finalul anului 2015 din LNH. Sport Club a deschis scorul rapid, la 33 de secunde de la începerea jocului, Dunărea a egalat la jumătatea reprizei, 9.54, prin Robert Krajci, din pasa lui Botond Flinta, gol marcat de gălățeni în inferioritate numerică. La mai puțin de un minut de la egalare, Sport Club a marcat pentru 2-1 acesta fiind și scorul primei părți. 
Partea secundă s-a încheiat 6-1 pentru Sport Club Miercurea Ciuc. Pentru Dunărea a marcat Adrian Irimia din pasa lui Juraj Durkech și Alexandru Cristian Munteanu la scorul 4-1 pentru Sport Club. La fel ca în prima repriză Dunărea a încasat gol rapid, la 43 de secunde la de la reluarea jocului. Ultima treime s-a încheiat 4-2 pentru SC Miercurea Ciuc. La fel ca în precedentele două începuturi de repriză Dunărea a încasat gol rapid, la 34 de secunde de la reluarea jocului. Cele două goluri ale gălățenilor din partea a treia au fost marcate de Antti Ojanen, din pasa lui Vitali Donika și Pal Zoltan, la scorul 10-2 pentru Miercurea Ciuc și Robert Krajci, gol ce a închis tabela.

Dunărea:

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Bogdan Neagoș, Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Roman Shcherbatiuk, Nagy Istvan-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu; Levente Lorincz, Szocs Szablocs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal