HOCHEI: Dunărea a câștigat bronzul după prelungiri

14

În finala mică a Cupei României hocheiștii de la Dunărea au învins 7-6, (1-3, 2-1, 3-2, 1-0) după ce s-a disputat o repriză de prelungiri, gazdele turneului Progym Gheorgheni. Campionii nu au intrat prea bine în joc, iar în minutul 13 al primei părți scorul era 3-0 pentru gazde! Până la finalul primei reprize gălățenii au redus din handicap prin golul marcat de Levente Lorincz, din pasa lui Szocs Szabolcs și Robert Krajci, gol marcat în superioritate numerică. 
Imediat după reluarea jocului, în repriza a doua, gălățenii au profitat de o nouă superioritate numerică iar Levente Lorincz din pasa lui Robert Krajci și Konstantin Ryabenko, au redus avantajul harghitenilor la doar un gol. Replica gazdelor nu a întârziat să apară iar în minutul 2 Progym s-a distanțat la 4-2. Repriza secundă a fost încheiată de Dunărea cu deficit de un singur gol. În minutul 14, deși se aflau în inferioritate numerică, Konstantin Ryabenko, din pasa lui Szocs Szabolcs și Robert Krajci a marcat pentru 4-3. 
În ultima repriză Dunărea a marcat de trei ori consecutiv și de la 3-4 s-au distanțat la 6-4. Prima dată în secunda 53 a reprizei Szocs Szabolcs, din pasa lui Konstantin Ryabenko, a marcat pentru 4-4. Apoi, Antti Ojanen a dus Dunărea pentru prima oară în avantaj în jocul de azi, iar cuplul Szocs Szabolcs, gol,  Konstantin Ryabenko, asist, de altfel cei mai buni marcatori ai jocului cu câte 5 puncte, au marcat pentru 6-4, cu cinci minute înainte de finalul jocului. Finalul reprizei le-a aparținut gazdelor care au marcat de două ori și au trimis meciul în prelungiri. Repriza suplimentară de prelungiri, programată pe durata a 10 minute, s-a încheiat după 2.35 minute de joc, cei mai buni marcatori ai jocului de azi, Szocs SzabolcsKonstantin RyabenkoRobert Krajci, au contribuit la golul 7, prin care Dunărea a obținut medaliile de bronz în ediția 2016 a Cupei. 

Dunărea:


Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;


Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Nagy Istvan, Roman Shcherbatyuk, Konstantin Ryabenko-fundași;



Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu; Levente Lorincz, Szocs Szablocs, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal