HOCHEI: Jumătate de minune. Dunărea a învins Corona și va juca în finala mică a Cupei

26

După înfrângerea 4-12  cu Sport Club Miercurea Ciuc din debutul Cupei României, hocheiștii de la Dunărea aveau nevoie de o minune, în al doilea joc al grupei cu Corona Brașov,  pentru a se califica în finala mare a Cupei. În meciul cu ”lupii”, de data aceasta cu prima garnitură a brașovenilor, Dunărea a reușit o jumătate de minune, a învins 7-0 (!) Corona și s-a calificat în finala mică a Cupei. 
Prima repriză s-a încheiat 2-0 pentru Dunărea, ambele goluri fiind marcate de slovacul Robert Krajci, din pasele lui Szocs Szabolcs și Nagy Istvan, primul gol fiind marcat în superioritate numerică. În partea secundă campionii au continuat recitalul și s-au impus 3-0. Prima dată a marcat finlandezul Antti Ojanen, din pasa lui Vitali Donika, gol marcat în inferioritate numerică. Apoi, Robert Krajci a mai marcat o dublă, ajutat de Levente Lorincz și Nagy Istvan. Partea a treia, încheiată 2-0, a început cu un gol marcat de celălalt jucător slovac de la Dunărea, fundașul Juraj Durkech, din pasa lui Antti Ojanen. Scorul final, 7-0, a fost stabilit de Vitali Donika, din pasa lui Szocs Szabolcs, un  nou gol marcat în inferioritate numerică
Grupa A din Cupă a fost terminată de cele trei echipe cu câte 3 puncte, diferența s-a făcut la golaveraj. pe primul loc au încheiat cei de la Sport Club Miercurea Ciuc (+6), Dunărea a terminat pe 2 (-1), iar Corona Brașov pe 3 (-5). În finala mică Dunărea va juca cu învinsa dintre Steaua și Progym Gheorgheni. 

Dunărea:

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Nagy Istvan, Konstantin Ryabenko-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu; Levente Lorincz, Szocs Szablocs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți. Antrenor: Cornel Chiriță.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal