HOCHEI: S-au oprit la 20!

19

După victoria la trei goluri diferență din meciul de ieri, hocheiștii de la Dunărea s-au oprit după ce au marcat 20 de goluri în al doilea meci din prima etapă a turului II cu Sportul. Duminică, Dunărea a obținut a XIV-a victorie din acest sezon 20-4 cu cei de la Sportul Studențesc. 

Prima parte a jocului de duminică s-a încheiat 2-1. Dunărea a făcut 2-0 rapid, prin golurile marcate de Anton Cristian Popa, din pasa lui Bogdan Neagoș, și Robert Krajci, din pasa lui Hildebrand Szabolcs. La 2-0 în tabăra gălățeană a intervenit relaxarea, gazdele de conjunctură de azi au scăpat de câteva ori în treimea gălățeană, iar la una din puținele vizite în treimea gălățeană au marcat pentru 2-1. Proporțiile scorului în prima repriză au fost limitate de gălățeanul dintre buturile Sportului, Vasilică Zaharia. 
În partea secundă Dunărea a marcat de 13 ori fără să încaseze nimic. La jumătatea părții secunde cele două echipe au schimbat portarii, Lucian Hangan a intrat la Dunărea, în locul lui Viorel Radu, iar Vasilică Zaharia i-a lăsat locul lui Mircea Bratu. În ultima parte, începută de la 15-1, Dunărea a mai marcat de cinci ori și s-am oprit la 20 de goluri marcate. 
Liderul marcatorilor  din jocul de azi a fost Robert Krajci cu 9 puncte, 6 goluri și 3 pase decisive. Ceilalți marcatori de la Dunărea au fost: Levente Lorincz 7 puncte, 5 goluri și 2 pase decisive; Juraj Durkech 7 puncte, 3 goluri și 4 pase decisive;  Hildebrand Szabolcs 5 pase decisive; Vitali Donika 4 puncte, 3 goluri și om pasă decisivă; Daniel Lucian Oprea, două pase decisive; Anton Cristian Popa, Pal Zoltan, Mircea Necula un gol;  Bogdan Neagoș, Botond Flinta,  Valentin Vlase, Antti Ojanen, Konstantin Ryabenko câte o pasă decisivă; 
Marius Trandafir și Teodor Mocanu au jucat astăzi cu trei linii de fundași: Alexandru Ionuț Munteanu-Konstantin Ryabenko; Daniel Lucian Oprea-Juraj Durkech; Mircea Necula-Botond Flinta; și trei de atacanți: Hildebrand Szabolcs-Levente Lorincz-Robert Krajci; Pal Zoltan-Antti Ojanen-Vitali Donika; Adrian Irimia-Bogdan Neagoș-Anton Cristian Popa
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal