BASCHET: Băieții de la Phoenix au stins Gazul!

1
Echipa masculină a clubului Phoenix a obținut a șaptea victorie  în Liga Națională. În etapa a XVII-a băieții pregătiți de Florin Nini au învins, după o revenire spectaculoasă, 80-72, Gaz Metan Mediaș. 
Primul sfert a fost încheiat de Phoenix cu -7 pe tabelă, 14-21. În sfertul secund, încheiat 15-21, ecartul oaspeților s-a mărit la 13 puncte, asta în ciuda eforturilor băncii tehnice gălățene care a încercat să întrerupă seria bună a oaspeților prin schimbări și time-out-uri. Din sfertul secund ar fi de remarcat debutul canadianului Steve Sir, cu un coș de trei puncte. 
La finalul sfertului trei, încheiat 26-15, Gaz Metan Mediaș mai avea doar două puncte avans (55-57). Phoenix a redus din handicap pe fondul aruncărilor de trei puncte ale lui Steve Sir și seria bună de libere a lui Milos Pesic. În ultima parte a jocului, încheiată 25-15, Phoenxi a egalat prima dat la 57 prin Milos Bojovic, Gazul a revenit, însă desprinderea gălățenilor a venit în urma unui coș de trei puncte marcat de Andrei Petică (62-60). 
Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Milos Pesic cu 19 puncte. Celelte puncte pentru Phoenix au fost realizate de: Milos Bojovic 15 p, Stephen Sir 14 p, Yaroslav Lemyk 13 p, Jay Threatt 11 p, Andrei Petică 8 p.      
După victoria cu Gaz Metan Mediaș, Phoenix a ajuns la 24 de puncte și se situează pe locul 9 în clasamentul LNBM. Pentru Phoenix urmează meciul de la Sibiu cu CSU Atalssib, sâmbătă, 30 ianuarie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal