BASCHET: Fetele de la Phoenix au învins viceliderul LNBF

5
Victoria băieților cu Steaua de joi din LNBM le-a servit drept model fetelor de la Phoenix, iar acestea au reușit a doua victorie importantă a săptămânii la clubul Phoenix 87-84, tot în Sala Sporturilor ”Dunărea” cu viceliderul ligii feminine Olimpia Brașov, echipă care mai pierduseră doar două meciuri în acest sezon. 
După un prim sfert câștigat de Phoenix 24-23, în al doilea parțial s-au impus oaspetele 23-21, astfel că la pauza mare Olimpia Brașov a intrat cu avantaj minim de un punct 45-46. Sfertul trei, încheiat 25-21, a fost început mai bine de echipa din Brașov, iar la cinci minute de la reluare aveau avantaj de 10 puncte. Imediat banca gălățeană a solicitat timp de odihnă după care a început remontarea diferenței de către fetele de la Phoenix. La a treia pauză Phoenix a intrat în avantaj de 3 puncte, 70-67. Ultimul parțial al jocului s-a încheiat la egalitate 17-17. 
Pentru Phoenix toate cele 87 de puncte au fost marcate de cele cinci jucătoare care au început meciul. Cele mai multe puncte au fost realizate de Chrisstasia Walter 26 de puncte. Au mai punctat: Myneshia McKenzie 24 de puncte și 17 recuperări, Amanda Frost 19 puncte, Romina filip 12 puncte și Hanna Demeter 6 puncte. 
Victoria cu echipa din Brașov este a noua în acest sezon al LNBF pentru Phoenix care a ajuns la 26 de puncte în 17 jocuri.        

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal