FOTBAL: Oţelul este dorit de investitori locali!

16COMUNICAT DE PRESĂ, Galați, 18 Ianuarie 2016: FC Oțelul Galați anunță faptul că Tribunalul București a dispus convocarea Adunării Creditorilor în termenele prevăzute de lege în vederea supunerii la vot a planului de reorganizare, iniţial cu luarea în considerare a intervenirii amnistiei fiscale. În consecință, clubul are șanse reale de a continua activitatea. Administratorul judiciar al FC Oțelul Galați, Mihail Bojincă, face următoarele precizări:
– în luna ianuarie 2016 se va finaliza procedura de mutare a sediului social la GALAȚI conform aprobării primite de la Adunarea Generală a Acționarilor din 16 noiembrie 2015

– au avut loc negocieri pentru preluarea clubului de către persoane din Galați, acționarii fiind de acord să cesioneze integral acțiunile deținute la FC Oțelul Galați. În cursul săptămânii viitoare potențialii investitori gălățeni vor lua decizia de preluare a acțiunilor clubului de la grupul de firme deținute de omul de afaceri Dan Adamescu. Negocierile sunt avansate, lipsind doar decizia finală a investitorilor gălățeni.

Din punct de vedere sportiv, programul de antrenament ramâne cel stabilit în luna decembrie 2015, începând ca din data de 19 ianuarie 2016 să se desfășoare un cantonament la Baza Sportivă „Zoltan David” (Ancora). Având în vedere perioada de transferuri stabilită de FRF (25 ianuarie 2016 – 26 februarie 2016), în intervalul 19-25 ianuarie, staff-ul tehnic al echipei va decide ce jucători vor fi liberi de contract și se vor stabili posturile care vor fi întărite cu noi jucători.

Toate cluburile care doresc să transfere jucători de la FC Oțelul Galați sunt invitate (conform regulamentelor FRF) să transmită oferte, acestea urmând a fi analizate în perioada mai sus menționată. FC Oțelul Galați își asigură suporterii și partenerii că va continua demersurile pentru desfășurarea în condiții optime a activității și își reafirmă angajamentele luate pentru redresarea, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ, a clubului.

FC Oțelul Galați

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal