FOTBAL: Vivi Stamate, despre situațiile lui: Ibeh, Stănescu, Ștefan, Diarra, Avram și Cojoc

4
La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, conducătorul sportiv al Oțelului, Vivi Stamate, a vorbit despre situația la zi din lotul Oțelului. Astfel conducătorul Oțelului a oferit detalii despre: 
John Ibeh: ”A revenit în Galați, locuiește la niște amici de ai lui. El a solicitat clubului să se pregătească cu echipa noastră. Este liber de contract, trebuie să clarificăm și noi situația financiară. În situația în care va fi favorabilă, din punct de vedere financiar, mai mult ca sigur John Ibeh va rămâne la Oțelul.” 

Raphael Stănescu: ”El este în cantonament, se pregătește cu echipa noastră. El este împrumutat de noi iar împrumutul expiră în vară. Poate pleca doar cu acordul nostru, iar noi îl dorim la Galați. Să vedem ce sa va rezolva, din ce știu eu la Turu Măgurele este un plan de promovare în Liga a II-a. El este jucătorul Oțelului sub contract până la 30 iunie.” 

Viorel Ștefan: ”Și-a reziliat contractul de comun acord.”  

Cheik Alain Diarra: ”Nu s-a prezentat la pregătiri, a plecat accidentat în vacanță, nu și-a revenit, în situația asta nu s-a prezentat.” 

Alex Avram: ”Are probleme cu greutatea. Nu a venit la reunire cu greutatea normală, iar în situația asta nu se pregătește cu echipa.” 

Samoel Cojoc: ”Nu s-a pregătit la reunire, dar s-a prezentat la antrenamentele echipei, este cu lotul în cantonament.”
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal