FUTSAL: United a zdrobit KSE Târgu Secuiec

6
Prima echipă a clubului United a debutat în retur cu o victoria categorică 7-1 (3-0) cu cei de la KSE Târgu Secuiesc, echipă întărită recent cu mai mulți jucători spanioli. United a început meciul tare și a deschis scorul rapid, la 47 de secunde de la începutul meciului prin Andrian Lașcu. Echipa lui David Asandei a continuat în ofensivă și a ratat ocazii importante de a marca prin Ovidiu Tudose și Andrian Lașcu, ambii au trimis în bară. La jumătatea primei părți gălățenii au dublat avantajul prin golul marcat de Octavian Cireș, iar prima parte s-a încheiat 3-0, după golul marcat de revenitul Emanuel Moldoveanu
Repriza secundă s-a desfășurat după același scenariu din prima parte iar United a mai marcat de patru ori. Prima dată Emanuel Moldoveanu a reușit dubla la meciul revenirii la United, apoi Plamen Stoikov a marcat 5-0, iar scorul a luat proporții după golul de 6-0 marcat de Andrei Crăciun. La 6-0 KSE Târgu Secuiesc au avut o șansă importantă de a marca, dar nu au reușit să îl învingă pe tânărul portar Păduraru nici din penalty. În finalul jocului oaspeții au scos portarul, iar Plamen Stoikov a speculat și a marcat în poarta rămasă goală din propria jumătate. Oaspeții au marcat golul de onoare cu 38 de secunde înainte de final, când între buturile gălățene a intrat portarul Filip Ghighimoc în locul lui Ionuț Păduraru. 
După victoria cu KSE Târgu Secuiesc, United a ajuns la 27 de puncte și este pe locul patru în clasamentul Ligii I. Joi, 28 ianuarie, de la ora 17.30, United va juca la Sfântu Gheorghe cu Spicom.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal