HOCHEI: Bogdan Popa, viceliderul portarilor din LNH la finalul turului II

4
Bogdan Alexandru Popa

La finalul turului II din Liga Națională de Hochei, a treia din cele patru rotații din sezonul regulat, Bogdan Alexandru Popa, unul dintre cei trei portari de la Dunărea, este pe locul secund în clasamentul portarilor din LNH.  
Din cele 26 de meciuri disputate până acum în LNH, Bogdan Popa, 30 de ani, a intrat între buturile echipei gălățene în 17, un total de 742:02 minute, iar media golurilor primite este de 3.23 pe meci, a doua dintre portarii din LNH. De la sosirea la Dunărea, Bogdan Popa a bifat și două meciuri în care nu a primit gol, ambele cu Corona Brașov, primul în LNH, 11-0, cu echipa secundă a ”lupilor”, iar al doilea în victoria 7-0 de la Cupă. 
Viorel Radu
În ierarhia portarilor de la finalul turului II, Viorel Radu, 45 de ani, este pe locul 7 cu 4.19 media golurilor primite pe meci. Fostul internațional a apărat poarta Dunării în acest sezon în 16 jocuri, 786:47 minute. 
Lucian Hangan
Al treilea portar de la Dunărea, Lucian Hangan, 26 de ani, a jucat pentru Dunărea în acest sezon în cinci meciuri, 168:30 minute, 4.27 media golurilor încasate, ceea ce îl plasează pe locul 11 în clasamentul portarilor din Liga Națională de Hochei, cu o rotație înainte de finalul sezonului regulat. Clasamentul portarilor din LNH poate fi văzut aici .
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal