HOCHEI: Dublă confruntare la Brașov, cu ”lupii”, pentru Dunărea

4

După cele două victorii cu Sportul, din prima etapă a returului II, Dunărea va juca vineri și sâmbătă alte două meciuri în LNH la Brașov cu cei de la Corona Wolves. meciul de vineri este programat la ora 19.00, în timp ce sâmbătă jocul va începe de la ora 18.00.

Dacă Dunărea are locul în play-of aproape asigurat, locul 1 în clasament cu 68 de puncte din 30 de jocuri, trei puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Sport Club Miercurea Ciuc, dar și două meciuri în plus, Corona Brașov mai are nevoie de puncte pentru a-și asigura prezența în play-off. ”Lupii” sunt pe locul trei în LNH cu 45 de puncte din 28 de jocuri. 
Gălățenii au câștigat ultimele jocuri în care s-au confruntat cu ”lupii”, în Cupă au trecut de Corona cu 7-0, dar la Brașov, în meciurile din returul I, au câștigat un singur punct, în urma meciului pierdut 4-5 după șuturile de penalitate, din cele șase puse la bătaie. Rămâne de văzut cu ce echipă va aborda Corona Brașov meciurile cu Dunărea, mai ales cel de vineri, când ”lupii” au programate două meciuri în aceeași zi. de la ora 15.00 vor juca cu AV19 Fehérvár, în Liga Mol, iar de la ora 19.00, vor întâlni Dunărea în LNH. Finalul de săptămână este încărcat pentru echipa brașoveană cu patru meciuri în trei zile. Joi, 28 ianuarie, de la ora 18.30 vor juca în Liga Mol cu Dunaújvárosi Acélbikák, vineri sunt programate cele două meciuri de mai sus, iar sâmbătă, 30 ianuarie, vor juca cu Dunărea, de la ora 18.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal