HOCHEI: Dunărea a pierdut primul duel cu ”lupii” de la Brașov

4În primul meci din dubla ce contează pentru etapa a II-a din returul II, hocheiștii de la Dunărea au pierdut 0-2 (0-2, 0-0, 0-0), meciul de la Brașov cu prima echipă a clubului Corona Wolwes. ”Lupii” au marcat cele două goluri în prima parte a jocului. În minutul 3, Tivadar Petres a deschis scorul, iar avantajul a fost dublat în minutul 14 prin golul marcat de Csaba Nagy, din pasa lui Ievgeni Pisarenko și Arpad Mihaly, moment al jocului când Dunărea evolua în inferioritate numerică. 
După încasarea celui de al doilea gol portarul gălățenilor Bogdan Alexandru Popa a fost sancționat cu pedeapsă de rea conduită pentru atitudine nesportivă, banca tehnică a gălățenilor l-a înlocuit pe Bogdan Popa cu Lucian Hangan, iar acesta a păstrat poarta ”închisă” până la finalul jocului.      

Sâmbătă, de la ora 18.00, este programat jocul revanșă dintre Corona Brașov și Dunărea. Altfel, în celălalt meci al zilei din LNH, Steaua Rangers a învins cu 7-3 Sport Club Miercurea Ciuc, la Miercurea Ciuc. 

Dunărea
Bogdan Alexandru Popa, Lucian Hangan-portari;
Attila Goga, Juraj Durkech, Daniel Lucian Oprea, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași; 
Hildebrand Szabolcs, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szabolcs Szocs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți; 
Marius Trandafir-antrenor.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal