HOCHEI: Dunărea a pierdut și al doilea meci de la Brașov

2

Al doilea meci din etapa secundă, returul II, a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea 2-5 (0-2, 1-2, 1-1), la Brașov cu Corona Wolves.   

După o primă repriză parcă trasă la indigo după cea din jocul de vineri, Corona Brașov a câștigat treimea cu 2-0, iar unul din goluri a fost marcat în superioritate numerică, în partea secundă gazdele s-au impus cu 2-1, chiar dacă Dunărea a marcat prima în repriza secundă prin Antti Ojanen, din pasa lui Sergey Chernenko și a revenit la 2-1 pe tabelă. Ultima treime s-a încheiat la egalitate 1-1. Cele două goluri au fost marcate în inferioritate numerică. Prima dată au marcat gazdele pentru 5-1, apoi fundașul slovac Juraj Durkech a stabilit scorul final, 5-2, din pasa lui Sergey Chernenko.  

Dacă pe tabela de marcaj Corona Brașov s-a impus 5-2, raportul șuturilor, conform statisticii oficiale, le este favorabil gălățenilor 39-26 (14-8, 18-8, 7-10). Tot în jocul de azi Dunărea a beneficiat de 10 momente de superioritate numerică, dar nici unul fructificat.  

Dunărea:

Lucian Hangan, Bogdan Alexandru Popa,-portari;

Fundași: Attila Goga, Juraj Durkech, Mircea Necula, Roman Shcherbatiuk, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu.

Atacanți: Hildebrand Szabolcs, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szabolcs Szocs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Pal Zoltan, Adrian Irimia.

Antrenor: Marius Trandafir. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal