HOCHEI: Dunărea, lider în LNH, un punct și două meciuri în plus față de SC Miercurea Ciuc

4

Pentru prima oară în acest sezon, hocheiștii de la Dunărea s-au întors dintr-o dublă deplasare fără să câștige punct, sau puncte! Cele două jocuri de la Brașov, din etapa a II-a, returul II, au fost încheiate de Dunărea cu două înfrângeri 0-2 (0-2, 0-0, 0-0) și 2-5 (0-2, 1-2, 1-1). În precedentele deplasări din LNH, gălățenii au câștigat toate cele 6 puncte, de la Gheorgheni sau de pe terenul steliștilor, sau au câștigat minimum un punct, cum a fost în returul I la Brașov și Miercurea Ciuc.

În urma celor două jocuri de la Brașov, Dunărea rămâne cu 68 de puncte din 32 de jocuri, 23 de victorii, 20 de trei puncte, 2 de două puncte, 9 înfrângeri, 2 în care a câștigat un punct. Locul doi este ocupat de Sport Club Miercurea Ciuc cu 67 de puncte, dar două jocuri mai puțin decât Dunărea. Locurile care asigură prezența în play-off sunt ocupate de Corona Brașov, 51 de puncte din 30 de jocuri și Steaua București, 48 de puncte din 30 de jocuri. 
Până la finalul sezonului regulat mai sunt de disputat patru etape duble. Dunărea mai are de jucat două meciuri duble cu Sport Club Miercurea Ciuc, 5-6 februarie, la Miercurea Ciuc; 4-5 martie, la Galați, restanța din 2 ianuarie; Progym Gheorgheni, 19-20 februarie, la Galați; Steaua București, 26-27 februarie, la Cârța, 

După etapa din finalul săptămânii, 5-6 februarie, când Dunărea va juca la Miercurea Ciuc, LNH se va întrerupe pentru a permite echipei naționale să se deplaseze în Japonia, la Sapporo, pentru turneul preolimpic, 11-14 februarie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal