BASCHET: Fetele de la Phoenix, la un pas de surpriză în debutul play-off-ului

3

Echipa de fete Phoenix a fost la 29 de secunde de o surpriză în debutul play-off-ului Ligii Feminine. În primul meci al seriei cu vicecampioana sezonului regulat, Olimpia Brașov, Phoenix a pierdut la limită 78-75 jocul de la Brașov. 

Primul sfert a fost câștigat de Phoenix 21-19, gazdele au recuperat diferența în sfertul secund încheiat 20-18, astfel că la pauza mare cele două echipe au intrat la egalitate 39-39. Sfertul trei a fost început mai bine de Phoenix, la două minute de la reluare gălățencele aveau avans de 6 puncte, 45-39, după un parțial 6-0. Diferența a fost recuperată de parcursul sfertului de Olimpia, după care s-a instalat la conducere sfertul fiind încheiat 22-17 pentru echipa din Brașov. Ultima parte a jocului a început cu Olimpia la conducere, Phoenix a revenit și a egalat (73-73) cu 2.16 înainte de final, după care s-a instalat la conducere 75-73 cu 29 de secunde înainte de expirarea timpului. Finalul le-a aparținut gazdelor care au marcat 5 puncte în ultimele 15 secunde. 
Cea mai bună marcatoare de la Phoenix a fost: Amanda Frost cu 25 de puncte. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost Chrisstasia Walter 20 de puncte, Mynesia McKenzie 18 puncte, Cassandra Rochel 7 puncte, Hanna Demeter 4 puncte, Romina Filip 1 punct. 
Cele două echipe se vor întâlni în meciul doi al seriei vineri, 4 martie, de la ora 19.00, la Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal