FUTSAL: United a remizat spectaculos cu campioana

3

United și City us Târgu Mureș au remizat spectaculos în etapa a XVII-a din prima ligă de futsal. Cele două echipe au terminat la egalitate 3-3, după ce la pauză socrul a fost 0-0, cu golul egalării marcat de United cu patru secunde înainte de final.

Prima parte s-a încheiat la egalitate 0-0. United a fost mai periculoasă și a ratat cele mai importante ocazii. Prima dată, când mai erau 11 minute de joc bulgarul Plamen Stoikov a trimis în bară. Apoi, cu 5 minute înainte de final Emanuel Moldoveanu a  trimis tot în bară după ce a fost servit foarte bine de Andrian Lașcu.

Repriza a doua a debutat cu o bară a celor de la Târgu Mureș, după care, la cealaltă poartă, Andrei crăciun s-a evidențiat cu un gest tehnic după o pasă primită direct de la portar. United a deschis scorul după cinci minute de joc din partea secundă. Emanuel Moldoveanu a marcat după ce Mihai Bâgu a trimis foarte bine în fața porții. Peste trei minute City us a egalat prin fostul jucător de la United, Cosmin Gherman. Când mai erau 12 minute de jucat United a trecut din nou în avantaj prin reușita lui Andrei Apostol, recent intrat pe teren, după o pasă primită de la Constantin Burdujel. Cu deficit de un gol pe tabelă echipa din Târgu Mureș riscă și scoate portarul, Cosmin Gherman devine portar cu veleități ofensive. Cu 6 minute înainte de final City us a egalat la 2, după ce portarul de conjunctură Gherman a pasat decisiv. Finalul jocului a fost incendiar, cu două minute înainte de sfârșitul timpului regulamentar City us Târgu Mureș a trecut pentru prima oară în avantaj. După încasarea golului de 2-3 United ripostează și forțează egalarea Lașcu fiind însărcinat și cu sarcini de portar. Gălățenii presează în ofensivă, cu 4 secunde înainte de final Lașcu este faultat destul de tare la aproape 20 de metri de poarta adversă, părăsește sala pe targă. Lovitura liberă obținută este transformată de bulgarul Plamen Stoikov care aduce egalarea la 3 cu 4 secunde înainte de final.           

United: Wellington-Burdujel, Lașcu, Crăciun, Cireș, Moldoveanu, Plamen, Tudose, Bâgu, Apostol. Antrenor: David Asandei.

Cu 31 de puncte după 16 jocuri, United este pe locul 4 în Liga I. Pentru echipa gălățeană urmează meicul de la reșița, cu Muncitorul, de duminică, 14 februarie, de la ora 18.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal