HOCHEI: Dublă cu Progym pentru Dunărea în LNH

6
După pauza din finalul săptămânii trecute, în care echipa națională a susținut meciurile de la turneul preolimpic din Japonia, Liga Națională de Hochei revine în acest final de săptămână cu meciurile din penultima etapă a sezonului regulat. Vineri, 19 februarie, de la ora 18.00, și sâmbătă, 20 februarie, de la ora 17.30, Dunărea va juca la Galați cu cei de la Progym Gheorgheni. 
Cele două jocuri cu Progym Gheorgheni sunt abordate de Dunărea din poziția de vicelider al LNH cu 68 de puncte din 34 de jocuri. Echipa gălățeană este nu mai poate pierde calificarea în play-off, următoarea fază a LNH la care va participa. Pentru Progym jocurile de la Galați reprezintă ultima șansă de a obține calificarea în play-off. În clasamentul al zi din LNH harghitenii sunt pe locul 5, primul care nu asigură prezența în play-off, cu 47 de puncte din 34 de jocuri, două puncte dar și două jocuri mai puțin decât Steaua Rangers, echipă care ocupă locul 4, ultimul care asigură prezența în play-off, 49 de puncte, 32 de jocuri. 
Dunărea și Progym s-au întâlnit în acest sezon de șase ori, iar cinci dintre jocuri au fost câștigate de gălățeni. Singura victorie a harghitenilor a fost în turul II, la Galați, 8-4. Pe lângă meciurile cu Progym, până la play-off, Dunărea va mai juca cu Steaua, al Cârța, și cu Sport Club Miercurea Ciuc, la Galați, 4-5 martie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal