HOCHEI: Dublu derby la Miercurea Ciuc pentru Dunărea

5

Înainte de turneul de calificare la Jocurile Olimpice al echipei naționale de seniori, în Liga Națională de Hochei este programată etapa a treia din returul II. Capul de afiș al etapei este dubla de la Miercurea Ciuc, Patinoar ”Vakar Lajos”, unde se vor întâlni primele două clasate din LNH, Dunărea, liderul al zi din LNH, și Sport Club Miercurea Ciuc. În celelalte meciuri din etapa a III-a, returul II, sunt programate jocurile duble: Progym Gheorgheni-Steaua București și Corona Brașov-Sport Studențesc. 
Cele două jocuri de la Miercurea Ciuc, programate pentru vineri-sâmbătă, 5-6 februarie, sunt abordate de Dunărea de pe primul loc în LNH cu 68 de puncte din 32 de jocuri, un punct mai mult, dar și două jocuri în plus, față de echipa din Miercurea Ciuc, 67 de puncte, 30 de jocuri. 
În acest sezon Dunărea și Sport Club s-au întâlnit de cinci ori, harghitenii au câștigat trei jocuri iar Dunărea două. La Galați, în turul I, Dunărea a câștigat  6-3 (2-1, 1-1, 3-1) și  5-4 (4-1, 0-0, 0-3, 1-0), iar la Miercurea Ciuc, Sport Club s-a impus  8-4 (2-2, 3-2, 3-0) și (2-1, 1-3, 2-1, 0-0, 1-0). A cincea confruntare a fost în Cupa României unde SC Miercurea Ciuc s-a impus 12-4 (2-1, 6-1, 4-2). 
Pe lângă jocurile de la Miercurea Ciuc, Dunărea și Sport Club mai au programată o dublă confruntare, imediat după finalul sezonului regulat, la Galați, cele două jocuri restante din turul II, amânate din 2 ianuarie.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal