HOCHEI: Dunărea joacă cu Steaua pentru consolidarea locului doi în LNH

14

Finalistele ultimei ediții a Ligii Naționale de Hochei, Dunărea Galați și Steaua Rangers București, se vor întâlni vineri și sâmbătă, 26-27 februarie, de la ora 17.30, la Cârța, județul Harghita, în ultima etapă dublă a sezonului regulat din LNH. 
Cele două echipe abordează dubla din ultima etapă a sezonului regulat cu aceleași obiective, consolidarea locurilor pe care se află, poziții care le permite să evolueze în play-off-ul LNH, semifinale. Dunărea abordează ultima etapă a sezonului regulat pe pe locul doi în clasamentul la zi din LNH cu 71 de puncte din 36 de jocuri, 24 de victorii, 3 dintre ele după prelungiri-12 înfrângeri, 2 în prelungiri. Gălățenii sunt la 11 puncte distanță de echipa de pe primul loc, SC Miercurea Ciuc 82 de puncte din 36 de jocuri, dar șicu 11 puncte mai mult decât echipa de pe locul trei, Corona Brașov, 60 de puncte din 34 de jocuri. Cei de la Steaua sunt pe locul patru, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 55 de puncte din 34 de jocuri, cu 5 puncte mai mult decât Progym Gheorgheni, dar și două jocuri mai puțin disputate. 
În acest sezon Dunărea și Steaua s-au întâlnit de șase ori, Dunărea a câștigat patru jocuri iar Steaua două. La precedenta deplasare la Cârța Dunărea a câștigat toate cele șase puncte prin victoriile 3-2 și 5-3.
După dubla cu Steaua, Dunărea mai are de disputat cele două meciuri cu Sport Club Miercurea Ciuc, 4-5 martie, la Galați, din etapa a III-a, turul II, restante din 2 ianuarie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal