HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită primul joc de la Cârța

3

În primul meci din dubla ce contează pentru ultima etapă a LNH, Dunărea a pierdut la limită 4-5 jocul de la Cârța cu cei de la Steaua Rangers, vicecampioana României. Chiar dacă după primele două reprize Steaua conducea 4-1, gălățenii au tras tare în ultima treime și au fost foarte aproape să trimită meciul în prelungiri. 

Dunărea a marcat prima dată la scorul 3-0 pentru Steaua! Antti Ojanen din pasa lui Dimitri Nimenko a perforat pentru prima oară în jocul de vineri poarta steliștilor, în minutul 10 al treimii secunde. Până la finalul reprizei secunde Steaua a mai înscris un gol iar la a doua pauză Dunărea a intrat cu 1-4 pe tabelă. 
În ultima treime gălățenii au fructificat unul din cele șapte momente de superioritate numerică, Antti Ojanen din pasa lui Konstantin Ryabenko a marcat pentru 4-2, în minutul 7, însă în același minut 7, Steaua a refăcut diferența de trei goluri în fața gălățenilor. În ultima parte a jocului Dunărea a mai marcat de două ori, Nagy Istvan, din pasa lui Dimitri Nimenko, (în superioritate numerică) și Alexandru Cristian Munteanu, ajutat de Pal Zoltan și Vitali Donika,  însă insuficient pentru a egala. 
Sâmbătă, de la ora 17.30, este programat al doilea meci din ultima etapă a sezonului regulat, de la Cârța pentru Dunărea. Pentru a nu pune în pericol locul doi Dunărea trebuie să câștige punct(e).  

Dunărea:

Lucian Hangan, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Daniel Lucian Oprea, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Levente Lorincz, Vitali Donika, Antti Ojanen, Dimitri Nimenko, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal