HOCHEI: Dunărea se menține pe 2 în LNH

3

La fel ca în precedenta dublă de la Galați cu Progym Gheorgheni, Dunărea și Progym și-au împărțit victoriile. În primul meci, vineri, Dunărea a câștigat 7-1, în timp ce sâmbătă Progym a câștigat 4-3. Cu cele trei puncte câștigate cu Progym, Dunărea a ajuns la cota 71 din 36 de jocuri, 24 de victorii, 12 înfrângeri, 247 goluri marcate-91 încasate. 
Sâmbătă, de la aceeași oră cu Dunărea-Progym, la Miercurea Ciuc, Sport Club a pierdut 2-3 (1-1, 1-1, 0-1) jocul cu cei de la Corona Brașov. Celelalte două echipe din LNH, Steaua și Sportul, au jucat la Cârța, iar Steaua s-a impus 24-2 și 18-1. 
Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, plus etapa restantă din 2 ianuarie, Sport Club Miercurea Ciuc conduce în LNH cu 79 de puncte din 35 de jocuri. Dunărea este pe 2 cu 71 de puncte din 36 de meciuri, Corona Brașov ocupă locul 3 cu 60 de puncte din 33 de jocuri, iar Steaua ocupă ultimul loc care asigură prezența în play-off cu 55 de puncte din 34 de jocuri. Clasamentul LNH este închis de Progym Gheorgheni, 50 de puncte din 36 de jocuri și Sportul Studențesc fără puncte. 
După actuala configurație a clasamentului, la fel ca sezonul trecut,  Dunărea se va întâlni în semifinale cu cei de la Corona Brașov, iar meciul decisiv urmând să fie tot la Galați, dacă Dunărea își va păstra locul 2 la finalul sezonului regulat. Poziția gălățenilor este amenințată de ”lupi”, care sunt la 11 puncte în spate dar și 3 meciuri mai puțin. Până la finalul sezonului regulat Dunărea mai are de jucat cu Steaua, la Cârța, 26-27 februarie, și acasă cu SC Miercurea Ciuc, 4-5 martie, etapă restantă din 2 ianuarie. Corona Brașov mai are de jucat 7 meciuri, primul cu Sport Club Miercurea Ciuc, 23 februarie, la Brașov, apoi vor juca dublele cu Progym Gheorgheni, 26-27 februarie, la Brașov, Sportul Studențesc, 4-5 martie, la Brașov și Steaua, 7-8 martie, la Cârța. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal